Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Bevállalta Krausz Gábor !Nem titkolja tovább ,nyíltan beszélt Krausz Gábor, tisztázni akart mindent!
Mindenegyben Blog - 2023. október 26. (csütörtök), 09:36

Bevállalta Krausz Gábor !Nem titkolja tovább ,nyíltan beszélt Krausz Gábor, tisztázni akart mindent! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 okt 26

A séf nem titkolózott semmit.

Hirdetés
[ ]

Krausz Gábor életét alaposan felforgatta a tánc, amellyel kislányának, Hannarózának is örömet szeretne okozni. Mint mondja, eddig csak neki mutatta meg a gyengéd és érző oldalát, de most már mások is láthatják. Örül, hogy részt vehet a táncos show-műsorban, mert a próbák kizökkentik a hétköznapokból. Erre nem számítottunk: nyíltan beszélt Krausz Gábor, először nyilatkozott Tóth Gabiról a szakítás után 

− A műsorral az volt az első számú célom, hogy lekössem a figyelmemet és ez megvalósult árulta el a Borsnak Krausz Gábor. Mondom ezt úgy is, hogy voltak napok, amikor nem értettem, mit keresek én itt. De azóta ez megváltozott, még én is látom a változást, hogy mennyire fesztelen vagyok már a táncparketten. A testem is egyre jobban alkalmazkodik az eddig számára ismeretlen mozgásokhoz, míg az elején szinte minden nap izomlázam volt, most már nincs ilyen.

Ez persze a produkciókon is látszik, el tudom magam engedni, felszabadultan táncolok. Olyannyira, hogy legutóbb, amikor visszanéztem a műsort, nem ismertem magamra: Ez a pasi én vagyok? Na ezt egy hónappal ezelőtt el sem hittem volna, hogy ekkorát képes vagyok változni. A másik célom pedig az volt, hogy a nézők egy másik oldalamat is megismerjék, ne csak azt, amit a Séfek Séfében látnak. Az egy szakmai műsor, ahol gyakran mufurc vagyok, ha nem úgy teljesítenek a versenyzőim. Pedig igenis van egy kedves, érzékeny oldalam, amit azonban eddig csak azok ismertek, akik közel állnak hozzám.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés