Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Bérből és fizetésből él? Ennek nagyon fog örülni!!! Ha nincs gyermeke vagy nagykorú, akkor most duplán jól jár!
Mindenegyben Blog - 2018. július 23. (hétfő), 15:32

Bérből és fizetésből él? Ennek nagyon fog örülni!!! Ha nincs gyermeke vagy nagykorú, akkor most duplán jól jár!

Hirdetés
Hirdetés
2018 júl 23

Ha megvalósul az, amit a harmadik Orbán-kormány a 2016 végén megkötött hosszú távú bérmegállapodásban rögzített, és az egyik legnagyobb bérteher, a szociális hozzájárulási adó középtávon valóban 11,5 százalékra csökken, akkor hazai adóék megközelítheti az uniós átlagot – írja a 2019-es költségvetési jelentésében a Magyar Nemzeti Bank (MNB), hozzátéve, hogy ma még valóban nagyon magas az állami elvonás mértéke európai összevetésben.

Beismerték: csökkenhetnek a nettó bérekEgy gyerektelen magyar dolgozó 2018-ban a havi bruttó 300 ezer forintos fizetéséből 199 500 forintot visz haza, a munkaadója pedig további 63 ezer forintot fizet az államnak. Ez azt jelenti, hogy a 363 ezer forintból 163,5 ezer forint megy az államkasszába több jogcímen. Az adóék a két összeg hányadosa, vagyis idén 45 százalék.-írja a napi.hu.

Hirdetés
[ ]

Mi lesz a nettó fizetéssel?A beterjesztett 2019-es költségvetésben előirányzott béremelkedés alapján több mint 238 ezer forint lesz az átlagos nettó fizetés. Fizetésmatek a Bukszától.

Mennyi lesz az átlagos nettó?

A tervezet szerint az idén 10,7 százalékkal növekedhetnek az átlagos nettó fizetések, majd ennél valamivel alacsonyabb, de még így is jelentős, 8,8 százalékos emelkedés jöhet.

Tavaly a – családi adókedvezmények nélkül számolt – átlagos havi nettó fizetés 197 ezer forintot tett ki. Ez az összeg az idén a költségvetési javaslat szerint 219 ezer forintra hízik, jövőre pedig már elérheti a 238 ezer forintot – minden egyéb, a nettó fizetést érintő paramétert változatlanul hagyva.-írja a napi.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés