Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
„Békességben,nyugalomban, , csendben aludt el” – legyőzte a gyilkos kór a 19 éves futballkapus szervezetét
Mindenegyben Blog - 2023. június 06. (kedd), 20:12

„Békességben,nyugalomban, , csendben aludt el” – legyőzte a gyilkos kór a 19 éves futballkapus szervezetét (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jún 06

„Nyugalomban, békességben, csendben aludt el” – legyőzte a gyilkos kór a 19 éves futballkapus szervezetét

Mindössze 19 éves korában meghalt Bánhegyi Zsolt, a Szolnoki MÁV FC korábbi kapusa, aki Balmazújvároson és Mezőkövesden is focizott.

Hirdetés
[ ]

A fiatalembernél egy éve Ewing-sarcomát diagnosztizáltak, Budapesten kezelték, kemoterápiát kapott.

Testvére bejegyzése szerint az első három hónap végén pozitív változások történtek, a daganat összébb húzódott, az áttét csökkent, de karácsonyra újra rosszabb lett az állapota és tavasszal is rossz híreket kapott.

Pár napja még egy kísérleti gyógyszerre gyűjtöttek a közösségi oldalakon, amit végül már nem kaphatott meg. Kedden már arról volt kénytelen írni a testvére, hogy Zsolt „Nyugalomban, békességben, csendben aludt el."

Egy évvel ezelőtt derült ki, hogy Ewing-szarkómás Bánhegyi Zsolt, az NB II-es Szolnok fiatal kapusa. A rosszindulatú csontrák kemoterápiás kezelést igényelt, de nem hozott eredményt. A daganat és az áttét növekedett, és a 19 éves játékos állapota romlott. Kedden reggel elhunyt. Jövő hónapban töltötte volna be a 20. életévét – írta meg a Sportal.hu.

Egy évvel ezelőtt fordult rosszra minden A BudaPestkörnyéke.hu arról számolt be kilenc nappal ezelőtt, hogy Bánhegyi Zsolt egy évvel ezelőtt már leérettségizett írásban, és izgatottan várta a hétvégi meccset az NB II-es Szolnok cserekapusaként. Ekkor azonban váratlan fordulat állt be: a fiatalember kórházba került és azóta is naponta harcolt az életéért.

Leérettségizett és meccsre készült „Pontosan 52 hete kezdődött minden. A most 19 éves Öcsém egy éve ilyenkor már írásban leérettségizett, hétvégén még bevetésre készen állt az NB II-es Szolnok cserekapusaként. Mindent megtett azért, hogy profi labdarúgó legyen. Balmazújvároson, Mezőkövesden és Szolnokon is alázatosan, elhivatottan és mindent a focinak alárendelve készült a hétvégi mérkőzésekre” – így kezdődik az a Facebook-bejegyzés, amit Zsolt testvére írt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés