Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Bejelentették!Év végén háromszor jön a postás : Mindent megkapnak a nyugdíjasok!
Mindenegyben Blog - 2017. október 06. (péntek), 11:02

Bejelentették!Év végén háromszor jön a postás : Mindent megkapnak a nyugdíjasok!

Hirdetés
Hirdetés
2017 okt 06

A tervezettnél magasabb infáció miatt szükség lesz a nyugdíjak korrekciójára idén novemberben, de a gazdaság alakulása azt is lehetővé teszi, hogy prémiumot kapjanak az idősek – jelentette be a mai Kormányinfón Lázár János. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a kormány az elmúlt napokban értékelte a gazdasági folyamatokat, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter tájékoztatója alapján.

 
A konkrét összegekről ugyanakkor még nem tudott beszámolni, mert még folynak a számítások. Az majd az októberi, novemberi gazdasági helyzettől függ, hogy a tavalyihoz hasonlóan idén is kapnak-e Erzsébet-utalványt a nyugdíjasok.
 
Ezzel kapcsolatban pontosítást kértünk a minisztertől, hogy két- vagy háromféle juttatásra számíthatnak év végén a nyugdíjasok. Lázár válaszából kiderült, hogy három: a korrekció és a prémium mellett érkezhet az utalvány.
 
Hirdetés
Korábbi számításaink szerint a magasabb infláció miatti kiegészítés, valamint a prémium együttesen 24-25 ezer forintot jelenthet majd az időseknek novemberben. Ehhez jöhet hozzá az utalvány, amiből tavaly 10 ezer forint értékben kaptak a nyugdíjasok.
A kormány áttekintette a nyugdíjasok helyzetét javító intézkedéseket, egészen 2010-ig visszamenőleg. Megállapították, hogy helyes döntés volt a rezsicsökkentés – az áram és a gáz tarifája 30 százalékkal csökkent az idősek körében Lázár beszámolója szerint – valaminta nyugdíjak vásárlóértékét is sikerült megőrizni az éves emelésekkel,írja a mfor.hu
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés