Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
BEJELENTETTÉK A rossz hírt! Már meg is szavazták!!! TELJES ZÁRLAT A SZOMSZÉDBAN! Mutatjuk meddig fog tartani >>>
Mindenegyben Blog - 2021. január 05. (kedd), 19:12

BEJELENTETTÉK A rossz hírt! Már meg is szavazták!!! TELJES ZÁRLAT A SZOMSZÉDBAN! Mutatjuk meddig fog tartani >>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 05

BEJELENTETTÉK A rossz hírt! Már meg is szavazták!!! TELJES ZÁRLAT! >>>

Figyelem! Ausztria hosszabbít, január 24-ig tart a teljes zárlatAz osztrák kormány terveivel ellentétben január 24-éig tart majd Ausztriában a koronavírus-járvány miatt elrendelt teljes zárlat, mivel a parlament felsőháza (Bundesrat) hétfőn nem szavazta meg a kormánykoalíció javaslatát a január 18-ai nyitásról.

Hirdetés
[ ]

A kormány eredeti terve az volt, hogy aki tesztelteti magát a január 16-17-ei hétvégén, negatív teszteredménnyel a kezében már 18-ától látogathatja az addigra újra megnyitott kereskedelmi és vendéglátóegységeket, a kulturális és sportlétesítményeket. Aki a tesztelésnek nem vetette volna alá magát, annak még egy héttel tovább, január 24-éig tartott volna a karantén. Mivel azonban a parlament tartományi küldöttekből álló, kisebb létszámú felsőháza, amelyben az ellenzék van szűk többségben, nem szavazta meg a tervezetet, a kormány kénytelen volt a teljes zárlatot egy héttel meghosszabbítani.

A koronavírus-járvány elleni védekezés új szakaszához érkezett azzal, hogy megérkezett a vakcina Magyarországra, eddig összesen 80 ezer adag Pfizer-vakcina, amely 40 ezer egészségügyi dolgozó oltását teszi lehetővé. A vakcinákat 21 kórházi oltópontra szállították ki: több budapesti kórház mellett Győrbe, Kecskemétre, Szolnokra, Tatabányára, Kaposvárra, Pécsre, Miskolcra, Szegedre, Székesfehérvárra, Debrecenbe, Balassagyarmatra, Szombathelyre, Veszprémbe, Nyíregyházára, Egerre és Békéscsabára. A következő hetekben újabb szállítmányok érkeznek, és annak ütemében folytatódhat az oltás.

Az év első felében várhatóan újabb vakcinák kaphatják meg a gyógyszerészeti hatóságok engedélyét, és akkor Magyarországra további vakcinák is érkezhetnek, amelyekkel megkezdődhet a lakosság tömeges oltása. A védőoltás ingyenes és önkéntes lesz, így mindenképpen érdemes rá regisztrálni. A védőoltásra eddig közel 600 ezren regisztráltak a www.vakcinainfo.gov.hu honlapon és postai úton.

A hétvégén lezajlott az óvodai és iskolai dogozók gyorstesztelése a kormányhivatalok szervezésében. A tesztelésre jelentkezett köznevelésben dolgozók az óvoda- és iskolakezdés előtt megtudhatták, ha esetleg fertőzöttek. A cél továbbra is az, hogy az óvodák és iskolák működése zavartalan legyen és a kisgyermekes szülők dolgozni tudjanak.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés