Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Balogh Levente lánya sikeresen megszerezte a harmadik diplomáját
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 07. (szombat), 20:14

Balogh Levente lánya sikeresen megszerezte a harmadik diplomáját

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 07

Balogh Levente lánya elérte egy újabb mérföldkövet, hiszen sikeresen megszerezte harmadik diplomáját.

Balogh Szimóna mostantól hivatalosan is pszichológus. Az Álommeló és a Cápák között című műsorokból ismert Balogh Levente büszkén gratulált legidősebb lányának közösségi oldalán, aki a napokban vehette át harmadik diplomáját. Korábbi hírek szerint Szimóna nem az üzleti világban tervezi a jövőjét, mint édesapja, hanem a pszichológia területén, ezért is szerezte meg mesterdiplomáját ebben a szakterületen.

A legidősebb lányom a mai nappal megszerezte a 3. diplomáját a Pázmány Péter Egyetemen, így hivatalosan is pszichológus lett! Büszke vagyok rád

– írta bejegyzésében az üzletember.


Balogh Levente lánya elsőre rossz irányban indult: így váltotta valóra az álmait

Balogh Szimóna, a milliárdos üzletember, Balogh Levente lánya elmesélte, hogy élete kezdeti szakaszában egészen más irányba indult, mint amiben végül megtalálta az igazi hivatását. Szimóna politológiából és nemzetközi kapcsolatokból szerezte első diplomáját, majd rövid időre egy nagykövetségen helyezkedett el.

„Megszereztem az első diplomám, elhelyezkedtem egy nagykövetségen, majd amilyen gyorsan csak lehetett, leléceltem. Miután felmondtam, fogalmam sem volt, hogy mit kezdjek magammal. Elmentem egy jógatáborba, ami persze több volt annál, az volt a célja, hogy megtanítson kapcsolódni önmagunkkal. Ez végül sikerült, ugyanis azzal állítottam haza apuékhoz, hogy továbbtanulok, jelentkezem pszichológia szakra. Jó, persze nem rohantam le egyből őket, tudtam, észérvekre lesz szükség, hogy támogassanak” – mesélte Szimóna.


A jógatáborban szerzett önismeret új irányt mutatott számára, és pszichológiát kezdett tanulni, miután sikeresen meggyőzte édesapját. Az érvei között szerepelt saját személyes tapasztalata is: 17 évesen anorexiával kórházba került, ami elindította benne a vágyat, hogy mentális problémákkal küzdő embereknek segítsen.

„Főleg apa” volt az, aki szkeptikusan fogadta Szimóna ötletét, de végül édesapja is támogatta döntésében, miután részletes prezentációt adott neki a pszichológia tanulásáról. Balogh Levente így reagált:

„Rendben, ha ezt szeretnéd, támogatunk, de csak akkor, ha végigcsinálod.”

Szimóna nem csak végigcsinálta, hanem sikeresen megszerezte a mesterdiplomáját is, és új Instagram-profilt indított pszichológiai témákban, ahol tapasztalatait és tudását osztja meg követőivel.

Édesapja, Balogh Levente, gyakran beszélt lánya külföldi tanulmányairól, és arról, hogy mennyire haszontalannak találta a külföldi oktatást. Szimóna a Kingston Egyetemre járt Londonban, de hamar rájött, hogy nem szeretne külföldön élni.

Hirdetés
[ ]

„Szimóna, szegény még belesett ebbe... igaz, hogy Z generációs, de még beleesett ebbe a téves magyar vagy kelet-európai őrületbe, hogy minden az a jó, ami a nyugat, minden az a jó, ami a külföld” – mesélte Balogh Levente, aki szintén nem tartotta hasznosnak a külföldi tanulmányokat, mivel lánya már két nyelvet beszélt, amikor kiment.

Balogh Levente megerősítette, hogy véleménye szerint a magyar oktatási rendszer kiváló nyelvtanulási lehetőségeket nyújt, és szerinte „ma már a magyar iskolákban is meg lehet tanulni a nyelvet, és meg is tanulják a fiatalok, ha elég korán kezdik.”

Kapcsolódó cikkünk
Balogh Levente lánya sikeresen megszerezte a harmadik diplomáját

Balogh Levente lánya elérte egy újabb mérföldkövet, hiszen sikeresen megszerezte harmadik diplomáját.

Balogh...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés