Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Baleset ! Közel 3 km-es a torlódás az autópályán,1 óra az átjutási idő.
Mindenegyben Blog - 2020. december 16. (szerda), 08:24

Baleset ! Közel 3 km-es a torlódás az autópályán,1 óra az átjutási idő.

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 16

Az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Újhartyán térségében két személyautó ütközött össze. A 45-ös km-nél a belső sávot lezárták, több km-es torlódás alakult ki!

A 23-as főúton, Nemti közelében, a 6-os km-nél két személyautó frontálisan ütközött össze, teljes útzár van, Rákóczibánya felé lehet kerülni.

Hirdetés
[ ]

A 471-es főúton, Debrecen belterületén, az 1-es km közelében két baleset is történt. Félpályán halad a forgalom.

Az M43-as autópályán, Nagylak határátkelőnél a kilépő irányú teherforgalom torlódása a leállósávon elérte a 3 km-t. A személyforgalomban nincs fennakadás.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai az ország útjai mellett eldobált, szétszórt szemetet szedik össze. Emiatt holnap napközben útszűkületre, sávzárásra, sebességkorlátozásra kell készülnie a közlekedőknek:- Az M25-ös autóúton az M3-as autópálya felé vezető oldalon, Eger és Füzesabony között,- az 1-es főúton Tata és Szárliget között,- a 6-os főúton Kakasd és Bonyhád között,- a 7-es főúton Balatonboglár és Balatonkeresztúr között,- a 23-as főúton Pétervására és Tarnalelesz között,- a 34-es főúton Tiszafüred és Tiszaigar között,- a 37-es főúton Felsőzsolca és Hernádkak térségében,- az 51-es főúton Fajsz és az 54-es főúti csomópont között, illetve Baja és Dávod között,- az 53-es főúton Kiskunhalas és az 55-ös főúti körfogalom között,- az 55-ös főúton Baja és Felsőszentiván, illetve Mélykút és Kisszállás között,- az 58-as főúton Pécs és a Pogány elágazó között, - a 61-es főúton Kaposvár elkerülő szakaszán,- a 68-as főúton Böhönye és Marcali között,- a 253-as főúton Mezőkövesd térségében,- az 551-es főúton Baja átkelési, illetve elkerülő szakaszán.Előzetes: 2020. 12.16-án szerdán, 11.00 órától átadják a forgalomnak, az M85-ös autóút újabb, közel 51 km-es szakaszát, Csorna -nyugat csomópont és Sopron-kelet, Kópháza végcsomópont között!Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját:  http://www.police.hu

címlapfotó:illusztráció

Kapcsolódó cikkünk
MOST ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

 

A közúti közlekedés biztonságát,...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés