Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Baleset az autópályán! Közel 5 km-es a torlódás.....,1 óra az átjutási idő.
Mindenegyben Blog - 2024. október 11. (péntek), 07:33

Baleset az autópályán! Közel 5 km-es a torlódás.....,1 óra az átjutási idő.

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 11

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. október 11. 09:25

Hirdetés
[ ]

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a komáromi szakaszon egy kamion és egy személyautó ütközött össze. A 98-as km-nél egy sávon tovább engedik a bent ragadt járműveket, de az érkezőket a 94-es jelű Bábolnai pihenőben még leterelik. A kiterelés előtt közel 5 km-es a torlódás, aki teheti, az a 85-ös km-nél letérve, az 1-es főúton kerülhet.A baleset helyszínénél, az ellenkező, főváros felé tartó oldalon is torlódik a forgalom a bámészkodók miatt.

A 21-es főúton, Salgótarján belterületén egy személyautó gyalogost gázolt. Az 56-os km-nél az utat teljes szélességében lezárták.

Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Sokan haladnak- a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól befelé,- illetve az 51-es főúton Dunaharasztitól elkerülő szakaszán.

Csőtörés miatt vezettek be félpályás útzárat a 6-os főúton, Pécs és Szentlőrinc között. A 207-es km-nél fokozott figyelemmel közlekedjenek!Az 1-es főúton, Tatabánya átkelési szakaszán az 51-es és az 52-es km között, a Tatabánya és Tarján közötti összekötő út csomópontjában felújítási munkát végeznek. Várhatóan 10.11-ig a főutat lezárták, a forgalmat pedig önkormányzati utakra terelik.A 12-es főúton, Nagymaros belterületén a 13-as km-nél befejezték a megrongálódott burkolat helyreállítását, így a továbbiakban az út korlátozás nélkül használható.További a határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

#Autópálya

#Baleset

FOTÓK:ILLUSZTRÁCIÓ!

Kapcsolódó cikkünk
1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. október 09. 07:13

A közúti közlekedés...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés