Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Balázs Klári bevallotta, amire senki nem számított! Pelenkában alszik minden éjszaka! >>>
Mindenegyben Blog - 2018. július 25. (szerda), 18:37

Balázs Klári bevallotta, amire senki nem számított! Pelenkában alszik minden éjszaka! >>>

Hirdetés
Hirdetés
2018 júl 25
Az örökifjú Balázs Klári elárulta egyik szépségtitkát: pelenkával alszik.

A 65 éves énekesnő, Balázs Klári még mindig kirobbanó formában van és esze ágában sincs lassítani a tempóján. Mivel rengeteget koncerteznek Korda Györggyel, így a fizikumára és a bőrére is figyelnie kell. Az énekesnő elárulta, mi a fiatalos bőrének egyik titka: pelenkával a fején alszik.

Hirdetés
[ ]

“Na nem úgy kell elképzelni, hogy magamra kell tekernem! A szememre használom a textilpelenkát. Ami a bébiknek jó, az az én bőrömnek is csak jó lehet. A szememre szoktam tenni, megnyugtatja a puha anyag, és a fénytől is véd. Már évtizedek óta így alszom, azt a fajta finomságot adja, amit mindig is imádtam. Egy törülköző már sokkal súlyosabb és érdesebb lenne. Még utazáshoz is szoktam vinni, van vagy húsz darab, amiket a törülközőkkel együtt mindig kifőzök. Az is fontos ugyanis, hogy a naponta cserélt textilpelenka makulátlan tiszta legyen” – mesélte a Borsnak az énekesnő.Forrás: http://www.borsonline.hu/

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés