Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
BAJ VAN! Küszöbön a gigavihar: Kiadták a riasztást: zivatar, jégeső(5 centis! jégdarabok!!,) és 100 Km/órás viharos szél tarolja le az egész MAGYARORSZÁGOT!
Mindenegyben Blog - 2023. június 21. (szerda), 19:18

BAJ VAN! Küszöbön a gigavihar: Kiadták a riasztást: zivatar, jégeső(5 centis! jégdarabok!!,) és 100 Km/órás viharos szél tarolja le az egész MAGYARORSZÁGOT! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jún 21

A hőségnek hatalmas viharok vetnek majd véget péntek este – ez a friss előrejelzés. Jégeső, 5 centis jégdarabok, 100 km-es széllökések lehetnek! 

Péntekig még kánikulai meleg, igazi nyári idő lesz, de aznap este megérkezik a hidegfront szupercellákkal és óriási szélrohamokkal. Péntek délután elsőként Ny, ÉNy irányból közelít a hidegfront, ami hőmérsékletben megkönnyebbülést hoz. De más szempontból előbb izgalmakat. Hirdetés Előtte még sok helyen elérheti a 37-38 fokot is a hőmérő. Jelenleg úgy tűnik, hogy erős viharok alakulnak ki. Ezeket a viharokat óriási jég kísérheti, ami akár az 5 cm-t is meghaladhatja.

Hirdetés
[ ]

Ezzel együtt felhőszakadás, és 100 km/h-s széllökések várhatók, de lehetnek nagyobb lökések is. Most úgy látszik, hogy zivatarrendszerek vonulnak át rajtunk, lényegében rendszerbe szerveződve, és irányuk nyugatról keletre halad. Hirdetés A koraesti órákban már eljutnak a keleti országrészbe is. Az egésznek jó oldala, hogy szombatra jelentős lehűlés jön, nagyjából 30 fok körüli lesz a hőmérséklet. Ám ekkor még a keleti országrészben nem múlik el a zivatarveszély, a Dunántúlon viszont ekkor már nem kell esőre gondolni. 

Pest vármegye Jel Fok Esemény Leírás
A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Küszöbön a gigavihar: Kiadták a riasztást: zivatar, jégeső és viharos szél tarolja le a fél országot

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2024.08.21. szerda...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés