Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Baj van! A 2. hullám után JÖN CSAK AZ IGAZI FEKETELEVES! A 2. vírushullám után olyan jön, amit soha de soha nem akartunk tudni….
Mindenegyben Blog - 2020. december 04. (péntek), 14:05

Baj van! A 2. hullám után JÖN CSAK AZ IGAZI FEKETELEVES! A 2. vírushullám után olyan jön, amit soha de soha nem akartunk tudni…. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 04
Hirdetés
[ ]

Ha a karácsonyi időszakban nem lesz szigorítás, és a lakosság nem korlátozza kontaktusait az ünnepek alatt, akkor 2021 elején harmadik járványhullámra lehet számítani Európában.David Nabarro, a WHO koronavírussal foglalkozó különleges követe felhívta a kormányok figyelmét, hogy ha megismétlik nyáron elkövetett hibájukat, vagyis túl hamar oldják fel a korlátozásokat, akkor nemsokára egy harmadik koronavírus hullámra számíthatunk - írja a The Week.

Nabarro szerint az európai országok elmulasztották kiépíteni a szükséges infrastruktúrát a nyári hónapok során, miután sikerült megfékezniük a járvány első hullámát. Ugyanez fog történni, ha újra elmulasztják a járvány kezeléséhez szükséges infrastruktúra kiépítését.

A szakember kiemelte, hogy a sikeres ázsiai járványkezelés szempontjából kulcsfontosságú volt, hogy nem szüntették meg túl korán a korlátozó intézkedéseket – azzal várni kell, amíg az esetszám alacsony lesz, és alacsonyan marad. „Európa válasza befejezetlen volt” – mondta Nabarro.

Most kellene vigyázni az elért eredményekreBrit kutatók ajánlásaival egyetértve Dr. Zacher Gábor, toxikológus is óva intett nemrég attól, hogy a karácsonyt úgy tartsuk meg, ahogy a járvány előtt. Nem ajánlott karácsonyi bevásárlás miatt plázázni, nem ajánlott a külön háztartásokban élő családtagoknak az ünnepek alatt összegyűlni, ez ugyanis szerintük szinte biztosan a fertőzésszám növekedéséhez és az egészségügyi ellátórendszer még komolyabb leterheléséhez vezethet.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés