Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Az alpokban leesett az első hó
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 10. (kedd), 08:21

Az alpokban leesett az első hó

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 10

Az Alpok magasabban fekvő részein megmutatta magát a tél!

Az ősz első napjai beköszöntöttek, de az Alpok bizonyos részein a tél már jelezte jelenlétét. A Stelvio-hágó környékén, az Olasz Alpokban, ma reggel csodálatos látvány tárult a szemlélődők elé: hóval borított hegycsúcsok és fehér táj fogadta az arra járókat. A magasabb régiókban elterülő Stelvio-hágóban a hőmérséklet jelentősen lehűlt, és a hegyek tetején már komoly hómennyiség halmozódott fel.

Az első őszi havazás különleges hangulatot kölcsönzött a környéknek, amely ilyenkor mindig lenyűgözi az időjárás-rajongókat és a turistákat. A közösségi médiában egyre több reggeli felvétel tűnt fel, ahol a friss havat megörökítették.

A látvány nemcsak a síelés szerelmeseit töltötte el izgalommal, hanem azokat is, akik az Alpok lenyűgöző természeti szépségeiért látogatnak el a régióba. A Stelvio-hágó, amely Európa egyik legmagasabb közúti hágója, mostantól még inkább hívogatja a látogatókat, hogy megtapasztalják a tél első jeleit, mielőtt az igazán hideg hónapok elérnék a térséget.

Hirdetés

❄️ Havas táj és hóesés az Olasz Alpokban: a tél korai jelei mindenkit megleptek ezen a festői helyszínen!

3 napos időjárás-előrejelzés Magyarországra:

(szerda):Az ország nagy részén változó felhőzet várható, de esőre nem kell számítani. A hőmérséklet napközben 20-25°C között alakul, míg az éjszakai minimumok 10-15°C között lesznek. A szél csak helyenként élénkülhet meg.

(csütörtök):A nyugati és északi területeken borúsabb idő várható, és kisebb záporok is előfordulhatnak. A hőmérséklet nappal 18-22°C között alakul, míg éjszaka 9-14°C lesz. A szél fokozatosan megélénkül, különösen a Dunántúlon.

Hirdetés

 (péntek):A hét vége felé közeledve a felhőzet helyenként csökken, de továbbra is változó időre lehet számítani. Az eső és záporok lehetősége csökken, de a szél továbbra is élénk marad. A nappali hőmérséklet 16-20°C között alakul, éjszaka 8-13°C várható.

Milyen lesz a tél 2023-2024-ben Magyarországon?

Az előzetes meteorológiai modellek alapján a 2023-2024-es tél átlagosnál kissé enyhébb lehet Magyarországon. A hosszú távú előrejelzések szerint az év végi hónapokban várhatóan kevesebb kemény fagy és hóesés lesz, különösen az alacsonyabban fekvő területeken. Azonban, ahogy gyakran előfordul, a tél második felében (január-február) hideg betörések és hirtelen lehűlések is előfordulhatnak.

Az éghajlatváltozás hatásai miatt egyre gyakoribbak az enyhébb telek Európában, de a szélsőséges időjárási jelenségek, például erős havazások vagy hóviharok, szintén nem kizárhatóak. Az időjárás előrejelzése még változhat, ezért érdemes figyelni a frissítéseket a téli hónapok közeledtével.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés