Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Az 59 éves, kétszeres olimpiai bajnok Kőbán Rita még mindig gyönyörű! Ilyen szép nőt még nem láttál !Ilyen csinos ebben a videóban! A felvételt a hozzászólásoknál láthato
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 16. (péntek), 11:52

Az 59 éves, kétszeres olimpiai bajnok Kőbán Rita még mindig gyönyörű! Ilyen szép nőt még nem láttál !Ilyen csinos ebben a videóban! A felvételt a hozzászólásoknál láthato

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 16

Kőbán Rita: A sport iránti szenvedélye nem halványult a visszavonulás után sem

Kőbán Rita, a kétszeres olimpiai bajnok kajakozó, a sportolói pályafutása befejeztével sem szakított a sporttal. Aktív karrierje után is számos területen tevékenykedett, és továbbra is elkötelezetten dolgozik a sport és az egészséges életmód népszerűsítése érdekében.

Kőbán szakedzői diplomát szerzett a Testnevelési Főiskolán, majd 1997-ben tagja lett a Sporttanácsnak és a Mező Ferenc Közalapítvány kuratóriumának. Ezen kívül a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) sportolói bizottságát is irányította. 1999-ben részmunkaidős marketing-menedzserként is dolgozott, miközben továbbra is aktívan sportolt.

Hirdetés
[ ]

2001-ben a Magyar Olimpiai Bizottság tagjává választották, majd később elnökségi tagként tevékenykedett 2005-ig. Ezen időszak alatt a környezetvédelmi bizottság vezetője volt, emellett az egészséges táplálkozás fontosságára hívta fel a figyelmet könyveivel és kampányaival. A Magyar Rádióban vetélkedőt is vezetett, ezzel is hozzájárulva a sport és az egészséges életmód népszerűsítéséhez.

Kőbán Rita nemcsak a kajakozásban jeleskedik, hanem a lovassportok iránti szenvedélye is jól ismert. Rendszeresen részt vesz amatőr ügetőversenyeken, ahol több alkalommal is az év végi Ügetőszilveszterek legeredményesebb versenyzője lett. Eredményei közé tartozik, hogy négyszer első, háromszor második, és egyszer harmadik helyen végzett a Bubik István- és Zenthe Ferenc-emlékversenyeken.

Hirdetés

Az évek során lótartással és versenyeztetéssel is foglalkozott, és 2013 májusától az MTK kajakedzőjeként is tevékenykedik. 59 évesen is fiatalos és sportos megjelenésével inspirálja követőit, és a videókban látható formája is bizonyítja, hogy a sport és az egészséges életmód iránti szenvedélye töretlen.

Oszd meg, hogy mások is láthassák, milyen csinos és energikus maradt Kőbán Rita!

(Kiemelt kép: MTI)

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés