Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Árvíz: itt van Orbán Viktor legfrissebb előrejelzése
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 19. (csütörtök), 07:59

Árvíz: itt van Orbán Viktor legfrissebb előrejelzése

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 19

Kormányfő elmondta, hogy Budapesten szombatra várható a Duna tetőzése, és az ország több pontján is készültséget vezettek be. A védekezéshez további 200 katonát vezényeltek ki, és számos önkéntes, polgárőr, közmunkás és hivatásos dolgozó vesz részt a munkában, összesen mintegy 5728 fővel. A kormányfő dicsérte a védekezés színvonalát, megemlítve, hogy már 1,5 millió homokzsákot állítottak elő.

Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy Budapesten és környékén a védművek állapota kielégítő, és a fővárosban 90%-os a kiépítettség. Ez a szint a valaha mért legnagyobb vízállást is meghaladja, ami szerinte bizakodásra ad okot, hogy a főváros védve lesz az áradástól. A kormányfő hozzátette, hogy a védekezés országos szinten is jól halad, és előreláthatólag jövő hét közepére elhagyja az árvíz Magyarországot.

Hirdetés
[ ]

A sajtótájékoztatón Orbán kitért arra is, hogy Brüsszeltől nem várnak segítséget az árvízi védekezéshez, és megemlítette, hogy a vízügyi dolgozók bérét rendezni kell, ami a következő évek feladata lesz. A további árvízvédelmi beruházásokat illetően a kormányfő hangsúlyozta, hogy a 2013-as árvíz óta sok előrelépés történt, és a mostani helyzet jobb, mint korábban volt.

A sajtótájékoztatót követően Rétvári Bence államtitkár is válaszolt a sajtó kérdéseire, és elmondta, hogy egyelőre nem terveznek jogszabály-módosítást az ártéri építkezésekkel kapcsolatban, bár néhány szakértő felvetette ennek szükségességét.

A következő napokban továbbra is folytatódik a védekezés, és minden figyelem a vízszintek alakulására és a védművek állapotára irányul.

Kapcsolódó cikkünk
Van valami nagyon furcsa Orbán Viktor és Curtis közös fotóján, amit senki nem ért. Te is látod?

Meglepetés: Orbán Viktor és Curtis Közös Fotója Futball Rajongásuk Jegyében

Ki gondolta volna, hogy a...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés