Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Apokalipszis New Yorkban! Szörnyű árvíz az USA legnagyobb városában!
Mindenegyben Blog - 2023. október 01. (vasárnap), 08:38

Apokalipszis New Yorkban! Szörnyű árvíz az USA legnagyobb városában! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 okt 01
Rendkívüli állapotot hirdettek New Yorkban és két másik környező területen, miután a rendkívüli esőzések kiterjedt áradásokat okoztak az északkeleti régióban – számol be a hírről a Sky News.

Az éjszaka folyamán egyes területeken akár 13 cm eső is hullott, és a nap folyamán további 18 cm eső várható - közölte Kathy Hochul, New York kormányzója. Az időjárás miatt szükségállapotot hirdetett New York Cityben, Long Islanden és a Hudson-völgyben is.

Egy nő esőben és árvízben sétál New York város Brooklyn kerületében, 2023. szeptember 29-én.
Brendan Mcdermid/Reuters
Egy személy elmegy a járművétől, miután az elakadt a nagy vízben a Prospect gyorsforgalmi úton, heves esőzés és áradás során 2023. szeptember 29-én New Yorkban.
Spencer Platt/Getty Images

Kathy Hochul New York-i kormányzó és Phil Murphy New Jersey-i kormányzó szükségállapotot hirdetett.

A csapadék mértéke péntek reggel meghaladta az óránkénti 2 hüvelyk értéket Brooklynban, és a csapadék mértéke péntek estig óránként 1 hüvelyk maradhat.

Egy lakos képeket készít elárasztott járművéről egy heves esőzés során New York városának Mamaroneck külvárosában, Westchester megyében, 2023. szeptember 29-én.
Mike Segar/Reuters
Az emberek esernyők alatt sétálnak heves esőzések közepette 2023. szeptember 29-én a New York-i Brooklyn kerület Flatbush negyedében.
Michael M. Santiago/Getty Images

"Ha otthon van, maradjon otthon" - mondta New York polgármestere, Eric Adams egy pénteki sajtótájékoztatón. "Lehetséges, hogy 8 hüvelyknyi esőt láthatunk, mielőtt véget ér a nap."

Hirdetés
Egy személy vízszivattyút vesz fel az elárasztott pincéjében az E 10th Streeten, egy parti vihar közepette 2023. szeptember 29-én, Brooklyn városrészének Flatbush negyedében, New York Cityben.
Michael M. Santiago/Getty Images

Adams péntek este közölte, hogy halálesetről vagy súlyos sérülésről nem érkezett jelentés. Az elsősegélynyújtók három pincéből és 15 lakásból mentettek ki embereket az árvíz miatt – tette hozzá.

New York Brooklyn kerületében 2023. szeptember 29-én a lakosok figyelik, ahogy a munkások megpróbálják megtisztítani a lefolyót az árvízben.
Jake Offenhartz/AP

TOVÁBBI: A társadalombiztosítástól az utazásig: Minden, amit tudni kell a kormányzati leállásról

Utazási tájékoztatót adtak ki New Yorkban.

A Fővárosi Közlekedési Hatóság közölte, hogy a város metróin "csak rendkívül korlátozott" szolgáltatás áll rendelkezésre. Janno Lieber, az MTA elnöke arra kérte az embereket, hogy fontolják meg a buszozást.

Hirdetés

"3500 busz közlekedik odakint. Gördülnek. Megérkeznek a céljukhoz" - mondta Lieber egy péntek délutáni sajtótájékoztatón, megjegyezve, hogy a nap folyamán csak 44 rekedt. "Jelenleg ők jelentik a tömegközlekedésünk oroszlánrészét."

A három metró-északi vonal egyikét helyreállították, mondta Lieber, míg az Amtrak azt mondta az ügyfeleknek, hogy készüljenek fel a vonatok késésére.

Egy személy átsétál az árvízen Hobokenben, NJ, 2023. szeptember 29.
Gary Hershorn/ABC News
Autók árvízben az FDR autópályán Manhattanben, 2023. szeptember 29-én.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés