Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Apa ébredj fel
Mindenegyben Blog - 2020. február 01. (szombat), 17:33

Apa ébredj fel" sírt a 6 éves kisfiú a rommá tört Opelben fekvő édesapja felett. Egy drogos fiatal okozta a halálos balesetet (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 01

Mai napig rémálmok gyötrik azt a hatéves kisfiút, aki egy karambolban a roncsok között nézte végig nagyszülei haláltusáját. Dani képtelen elfelejteni a megrázó pillanatokat, a horrorisztikus emlékképek talán egész életén át elkísérik.

Hirdetés
[ ]

A felismerhetetlenségig összetört Opelt a kisfiú édesapja, Zsigmond (32) vezette, mellette ült a gyermek nagypapája, hátul pedig a nagymama utazott az unokájával.

– Szabályosan haladtam, amikor a szemből érkező autó váratlanul áttért a mi sávunkba, és fékezés nélkül csattantunk egymásba. Én igazán nem is emlékszem semmire, azonnal elvesztettem az eszméletemet, utólag tudtam meg, mi történt. A mögöttem jövő autó megállt. A sofőrje felfeszítette a csomagtartót, így szabadította ki a kis­fiamat. Később azt is megtudtam, hogy szegénykém kia­bált nekünk: „Ébredj fel, apa! Segítség!”. Később a tűzoltók az egész kocsit szétvágták, hogy a szüleimet és engem ki tudjanak szabadítani. Édesanyámék nem élték túl az ütközést, én pedig kórházba kerültem – elevenítette fel Zsigmond, aki még három hónappal a történtek után is komoly fájdalmakkal küzd.

A férfi rekeszizma leszakadt, ami folyamatosan szúrta a tüdejét és a szívét, ezért egy hat és fél órás operáción esett át. A combcsontja eltört, most is csavarok vannak benne. Hosszas kórházi kezelés után végre hazamehetett, de csak sántikálva tud közlekedni.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés