Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Amiket a tévében nem láthatunk: Ördög Nóráék kitálaltak az Ázsia Expressz elképesztő titkairól
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 28. (szombat), 18:02

Amiket a tévében nem láthatunk: Ördög Nóráék kitálaltak az Ázsia Expressz elképesztő titkairól

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 28

Ázsia Expressz: Ördög Nóra, Tilla és Stohl András fergeteges szépségversenye, a háttérben kemény kihívásokkal

A Ázsia Expressz ötödik évada továbbra is nagy sikerrel fut a TV2-n, ahol a nézők bepillantást nyerhetnek a versenyzők mindennapjaiba és a forgatások izgalmas pillanataiba. Ördög Nóra, a műsor egyik házigazdája, rendszeresen oszt meg kulisszatitkokat a nézőkkel, ezúttal is szórakoztató és izgalmas részletekkel szolgált.

Hirdetés
[ ]

Az aktuális epizódban egy különleges szépségverseny került megrendezésre, amelyen a versenyzők – köztük Tilla és Stohl András – megpróbálták a lehető legjobb formájukat hozni. A két műsorvezető lelkesen készült a versenyre: a forgatási helyszínként szolgáló iskola minden eszközét kihasználták, hogy izmaikat látványosra formálják, például székeket emelgettek és kosárlabdapalánkon húzódzkodtak. A látványos felkészülés nem csak a nézőket, de Ördög Nórát is nagyon megnevettette.

A forgatás azonban nem volt zökkenőmentes. A Nánási család vlogjában, a Nánázsiában, betekintést nyerhettünk a szépségverseny jeleneteinek rögzítése mögötti nehézségekbe is. Egy kopott, óriási busz rontotta a látványt a háttérben, amit a stáb szeretett volna eltüntetni a felvételekről. Hosszas győzködés után végül sikerült a buszsofőrt rávenni, hogy parkoljon arrébb, így folytatódhatott a munka.

Megpróbáltatások a háttérben: a legrosszabb szállás élményei

Hirdetés

Ördög Nóra és csapata a napokban mélypontra került, amikor az eddigi legrosszabb szálláson éjszakáztak. A körülmények korántsem voltak ideálisak: egyeseknek a vécé fölött kellett zuhanyozniuk, mások állatokkal találkoztak a szobájukban, és a hideg víz sem segített a komfortérzetükön. Nórának ráadásul ablaka sem volt, ami tovább rontotta az éjszakai pihenés lehetőségeit.

Eközben a családja sem élte meg a legjobb pillanatait. A hosszú, 30 órás repülőút során már korán csúszásokba ütköztek, és alig tudtak aludni a gépen. Az átszállások között egy sleep’n’fly nevű alvókapszulában próbáltak pihenni, ami ugyan nem volt kényelmes, de legalább lehetővé tette számukra a feltöltődést. Nánási Pál elmesélte, hogy bár az éjszaka hideg volt és a fürdő hiányzott, legalább tudtak aludni.

Az epizód és a Nánási család élményei jól mutatják, hogy a Ázsia Expressz nemcsak a versenyzők küzdelméről, hanem a színfalak mögötti kihívásokról és közös élményekről is szól.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés