Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Állatkínzás botrány! Kiderült az igazság!Dolly ezt nyilatkozta
Mindenegyben Blog - 2023. június 15. (csütörtök), 23:02

Állatkínzás botrány! Kiderült az igazság!Dolly ezt nyilatkozta (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jún 15

Sokakat – köztük számos ismert magyar személyiséget – megdöbbentett az a hír, hogy Dollynak köze lehet ahhoz, ami a gyöngyösi tenyésztőtelepen történt az állatokkal. A telepen, ahol éveken át embertelen körülmények között éltek az állatok, sok beteg, borzalmas állapotban lévő kutyát és rengeteg állathullát találtak.

A környéken lakók szerint az énekesnő nem csak névlegesen volt érintett a kegyetlenségekben: azt mondták, hogy évek óta elborzadva figyelték a telep működését, sőt, már többször is fel akarták jelenteni Dollyt. Az énekesnő azonban mindent cáfol, azt állítja, hogy nem tudott az esetről. Egy közleményben jelentette be, hogy jogi úton akarja tisztázni magát.

A 74 éves énekesnő hosszú ideje dolgozott állatvédőként, és ezzel az üggyel kapcsolatban nyilatkozatot juttatott el szintén a Blikknek, amely többek között a következőket tartalmazta:

„sem a nevem alatt bejegyzett kennelről, sem az ott tapasztalt áldatlan állapotokról nem volt tudomásom, így amikor ezekkel szembesültem, menedzseremmel a kapcsolatot megszakítottam. Emiatt valamennyi rám vonatkozó valótlan állítást visszautasítok és minden lehetséges jogi eszközzel fel kívánok lépni személyemet átíró, nevemet megtépázó közléssel szemben.”

A Story Magazin Dolly több munkatársát is megkereste, hogy a véleményüket kérje az üggyel kapcsolatban.

Zalatnay Cini

Hirdetés

Zalatnay Cini és Dolly nemcsak a szakmájuk miatt ismerik egymást, hanem azért is, mert ugyanabban az állatvédő egyesületben tevékenykedtek. Az egyesület azonban már tavaly megszüntette Dolly tagságát, mert ők már tavaly sejtették, hogy valami nincs rendben a gyöngyösi teleppel.

„Az egyesület művészeti vezetője vagyok, és nemrég kiadtunk egy közleményt, hogy tavaly november 2-án úgy döntött a vezetőség, hogy köszönjük szépen Dolly eddigi munkáját, de a továbbiakban nem szeretnénk vele együtt dolgozni. Töröltük a tagságát, valamint elhatárolódtunk az állattartási ügyeitől” – mondta Cini, aki csalódott a kolléganőjében, és nem hiszi el, hogy Dolly nem tudott semmiről.

„Fáj a szívem, hogy velünk él egy ilyen tehetséges, klassz csaj, aki ilyen szörnyűséges ügybe keveredett. Egy énekes és egy menedzser kapcsolata olyan, mint egy házastársi viszony. Elképzelhetetlen, hogy ne tudjunk egymás dolgairól. De Dolly azt mondta a telefonban, hogy bebizonyítja majd az igazát. Mondtam neki, hogy nehéz lesz, de akkor már sírtam. Szentül hittem, hogy ő egy fantasztikus állatvédő” – tette hozzá az énekesnő.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés