Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Aki Krausz Gábort fikázza, az most jól figyeljen!
Mindenegyben Blog - 2024. október 11. (péntek), 14:44

Aki Krausz Gábort fikázza, az most jól figyeljen!

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 11

Aki Krausz Gábort kritizálja, figyeljen egy kicsit jobban!

Nos, úgy tűnik, Krausz Gábor egy újabb Ázsia Expresszes jelenete kiváltotta a közfelháborodást. Ki gondolta volna, hogy egy ember, aki egy őrült reality show-ban próbál helytállni, nem marad mindig higgadt és nyugodt? Tényleg, mintha csak az lenne a dolgunk, hogy nézzük, mikor lesz valaki tökéletes. „Anna miatt sajnálom, hogy rá hozok szégyent. Nincs mentség erre, sajnálom, hogy így beszéltem. Az lehet mentség, hogy senkiben nem tettem kárt.” – Na, tessék, Gábor már elnézést is kért, de persze ez sem elég, ugye?

Hirdetés
[ ]

Tudjátok, mi történik, amikor valakit szándékosan hátráltatnak, egy kihívásokkal teli verseny közepén áll, és az autósok rá se hederítenek, amikor megpróbál stoppolni? Hát nem az, hogy derűsen nyom egy kacsintást, és mondja: „Semmi gond, emberek!” Gábor szabálysértést követett el, de őszintén szólva, ki ne tette volna ugyanezt, ha megpróbálta volna túlélni azt az őrületet?

És amikor rendőrök jönnek, fegyverrel a kezükben – tényleg egy kellemes kis utóbb esti séta, nem igaz? „Amikor láttam, hogy fegyverrel a kezükben szálltak ki, megállt bennem az ütő, és azonnal éreztem, hogy ezt alaposan benéztem.” Gábor nem próbált hőst játszani, őszintén beismerte, hogy hibázott, és elnézést is kért. De persze az nem olyan izgalmas, mint szétmarcangolni valakit azért, mert emberi volt.

Gábor mindent megtett, hogy ne fokozza a feszültséget. Ő volt az, aki végül megpróbálta nyugtatni a feldühödött tisztet. De ne aggódjatok, biztos vagyok benne, hogy ha mi kerülnénk ilyen helyzetbe, mindannyian higgadtan és tökéletesen kezelnénk, igaz?

Kapcsolódó cikkünk
Krausz Gábort levideózták: így remekel a különleges sportágban!

Krausz Gábort levideózták: így remekel a különleges sportágban!

Krausz Gábor, akit leginkább...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés