Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Aki Bese Gergőt fikázza, az most jól figyeljen! Bese Gergő bukásának háttere .
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 14. (szombat), 07:21

Aki Bese Gergőt fikázza, az most jól figyeljen! Bese Gergő bukásának háttere .

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 14

Nos, ha valaki eddig azt hitte, hogy a papok mindennapjai csupa szent áhítatból és csendes elmélkedésből állnak, akkor itt az idő egy kis felvilágosításra. Bese Gergő atya ugyanis, ahelyett hogy a szószékről osztaná az igét, inkább melegpartikon talált új „nyájat”. És hogy mi volt a legfontosabb hivatali feladata? Hát, úgy tűnik, a kamerába mosolygás és némi kreatív tartalomkészítés. Ne aggódjatok, nem oktatási célú videók, de biztosan „emlékezetesek”. Szóval, ha valaki fikázni szeretné Gergő atyát, ANNAK TELJESEN IGAZA VAN!!

Nos, ha valaki eddig azt hitte, hogy a titkokat a papok is megtartják maguknak, most kapott egy ékes cáfolatot. Bese Gergő atya, aki eddig a misék oltáránál prédikált a bűnről és erkölcsről, úgy tűnik, új területen gyakorolta a bűnbánatot: egy melegparti díszletében. Természetesen a sztárpappá vált atya biztos csak véletlenül került a buliba – talán eltévedt útközben, amikor megpróbált egy hívőt lelki tanácsokkal ellátni, ki tudja. Az igazság viszont az, hogy az atya nem is egy partin „tanított”, hanem többről is van szó. Képzeljétek, még videókat is készített! Talán jövőre a YouTube-on is felbukkan, "Lelki tanácsok a melegpartikról" címmel.

Hirdetés
[ ]

De várjunk csak! Az igazán hihetetlen az, hogy a kormány legfelsőbb körei is tudtak a videókról, sőt, egy aktát is összeállítottak róla. Mintha egy filmforgatás zajlana: "A pap, aki mindent bevallott... de előbb videóra vette." Ráadásul az atya állítása szerint rászedték. Hogy is volt ez, Gergő? Valaki meggyőzött, hogy a kamerát saját kezedbe fogd? Hát, elég meggyőzőnek tűnsz azokon a videókon, nehéz elhinni, hogy nem voltál tudatában annak, amit csinálsz.

Hirdetés

Természetesen, Bayer Zsolt nem hagyta szó nélkül a dolgot. "Ocsmány, undorító és elviselhetetlen" – summázta röviden. Szerencsére Gergő a végén legalább tudta, mikor kell visszavonulni: nem a partikról, hanem a papi hivatásból. Vagy talán csak új „szolgálati területet” keresett magának? Hiszen ha ilyen sikeres volt az eddigi munkájában, ki tudja, hol bukkan fel legközelebb.

És hogy mi okozta a bukást? Nos, állítólag féltékenység. Bizony, egy titkos férfi kapcsolat, amely valamiért nem viselte jól, hogy Gergő atya más felé is „áldásokat” osztogatott. Vajon ki gondolta volna, hogy egy pap is lehet valakinek a "főnyereménye"?

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés