Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Aki bántja a 92 éves nénit mert árvíz miatt bentrekedt az otthonában az most jól figyeljen.
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 20. (péntek), 07:19

Aki bántja a 92 éves nénit mert árvíz miatt bentrekedt az otthonában az most jól figyeljen.

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 20

Megható történet egy idős hölgyről, aki a természettel is szembenéz

A természet hatalma nem válogat: amikor áradás van, mindent és mindenkit elér. Így történt ez a 92 éves hölggyel is, aki a szentendrei ártéren maradt egyedül, házának felső emeletén. A folyó vize lassan elérte a küszöbét, de ő – csendes nyugalommal, amely csak az idősebbek sajátja – úgy döntött, marad.

Sokan mondják, hogy az öregkor bölcsességet hoz. Talán ez az idős néni is pontosan tudta, hogy az élet során jönnek-mennek a nehézségek, de ha az ember nyugodt marad, és megőrzi a hitét, minden rendbe jön. Egész életét ebben a házban töltötte, ott nevelte fel gyermekeit, és élte meg számos szép és fájdalmas pillanatot. A háza nem csak falakból állt – az az otthona volt, emlékekkel és élettel teli hely. Hogyan is hagyhatta volna el?

Hirdetés
[ ]

Amikor a rendőrség és a családsegítő szolgálat munkatársai érkeztek, hogy segítsenek, a hölgy hálásan fogadta őket. Bár egyedül maradt a vészhelyzet közepette, sosem volt igazán magányos. Naponta kétszer meglátogatják őt, beszélgetnek vele, és gondoskodnak róla, hogy minden rendben legyen. Mert az ő története nem csak az áradásról szól. Hanem arról a méltóságról és erőről, amely egy ilyen idős ember lelkében lakozik, és amely arra készteti, hogy szembenézzen a nehézségekkel, mindennel, amit az élet elé sodor.

Érkezett egy bejelentés egy szentendrei idős hölgyről, aki az ártéren egyedül maradt az ingatlana felső emeletén.

A Pest vármegyei rendőrség és a Szentendrei Rendészeti Igazgatóság munkatársaival felkerestük és megbeszéltük vele az elkövetkezendő néhány nap lehetséges forgatókönyveit. Egyeztetve a szentendrei családsegítő szakemberekkel naponta két alkalommal fogjuk meglátogatni a 92 éves nénit.

Számtalan feladat hárul majd ránk ebben az időszakban, de úgy érezzük, hogy becsülettel felkészültünk és hatékonyan tudjuk majd segíteni a védekezésben résztvevők munkáját.

Hirdetés

Ne feledjétek:

Mint sokan mások mi is aktív résztvevői vagyunk a jelenleg zajló folyamatoknak. Részt veszünk a felkészülésben, a védekezésben és természetesen a lakosság számíthat ránk akkor is, ha nem várt esemény történik. Tevékenységünket a katasztrófavédelem, a vízirendészet, a rendőrség és a védekezést irányító egyéb szervezetek koordinálják.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés