Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Agydaganatot találtak Keresztes Ildikó szervezetében
Mindenegyben Blog - 2024. május 31. (péntek), 07:09

Agydaganatot találtak Keresztes Ildikó szervezetében (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 máj 31

Keresztes Ildikó drámai küzdelme: Ősszel visszatér a színpadra

Keresztes Ildikó agyában tavaly novemberben egy három centiméteres daganatot találtak, amit az orvosok idén februárban eltávolítottak. Az énekesnő eddig nem beszélt a betegségéről, de most, hogy túl van a nehezén, kész visszatérni a színpadra ősszel.

Hirdetés
[ ]

Sokan észrevehették, hogy Keresztes Ildikó az elmúlt fél évben nem lépett fel és nem adott interjút. Eddig nem tudtuk az eltűnésének okát, de most mindenkit megdöbbentett az igazság: egy súlyos betegség miatt nem tudott nyilvánosan szerepelni.

Nehéz időszak van mögötte

Keresztes Ildikónak már a 2023-as évben is sok nehézséggel kellett szembenéznie. Júliusban elhunyt édesapja második felesége, Zsóka, akivel nagyon közel álltak egymáshoz. Augusztusban egy közeli zenészbarátját, Matyaszovszki Gézát vesztette el, és a nyár végén annyira megbetegedett, hogy le kellett mondania fellépéseit. A kapott kezelések nem segítettek, végül szteroid injekciókkal sikerült javítani az állapotán. Akkoriban így nyilatkozott a Borsnak:

"Hosszabb folyamat, hogy az ember ráállítsa magát az öngyógyításra a táplálkozása megreformálásával, egészségesebb életmóddal. Nekem nem sok időm van ezzel foglalkozni a rengeteg munka mellett."

Ezeket a szavakat most, a történtek fényében olvasni, hátborzongató.

Fejfájás, hányinger, furcsa tünetek

Pár hónappal később, 2023 novemberében, Ildikó egy reggel arra ébredt, hogy nagyon szédül és hányingere van. Először nem tulajdonított nagy jelentőséget a tüneteknek, azt gondolta, hogy talán front van, és hamarosan jobban lesz. Bár a szédülés valamelyest enyhült, a hányinger és a rossz közérzet megmaradt. Végül egy barátnője vitte be az Uzsoki Kórház sürgősségi osztályára, ahol különféle vizsgálatokat végeztek rajta. A koponya CT vizsgálat mutatta ki, hogy egy 3 centiméteres daganat található a homloklebenyén.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés