Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Aggasztó hír: A delta mutáns egy új variánsa tűnt fel Magyarországon
Mindenegyben Blog - 2021. július 28. (szerda), 17:35

Aggasztó hír: A delta mutáns egy új variánsa tűnt fel Magyarországon (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 28

A szakemberek aggodalmuknak adta hangot, miután az országszerte zajló tesztekből kitűnt: újra növekszik a koronavírusosak száma hazánkban. Sőt, a delta mutáns egy új variánsa is feltűnt.

A delta variáns agresszív terjedése miatt egyre több külföldi országban ismét szigorítanak a védekezésen. Mivel a magyarok központi nyaralóhelyein is egyre több ismét a fertőzött, ezért csak idő kérdése volt, hogy mikor bukkan fel hazánkban is ez a variáns. Sőt, a szegedi, országszerte teszteket végző Avidin Kft. ügyvezető igazgatója, Puskás László azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy a delta mutánsnak egy új variánsa is felbukkant.

Hirdetés
[ ]

KÖZEL A NEGYEDIK HULLÁM KEZDETE

Az Avidin Kft. országszerte a járvány kezdete óta végez hazai vállalatoknál tömeges teszteket, az elmúlt hetekben napi 1-2 esetet mutattak ki, ami a tavalyi azonos időszakhoz hasonló alacsony fertőzésszám. Most eredményeik lassú emelkedést mérnek napi 10-15 fertőzöttel, ami Puskás László ügyvezető szerint a negyedik hullám közeledtét is jelezheti.

EGY TELJESEN ÚJ SZÖRNYETEG IS FELBUKKANT

A napokban az Avidin Kft. szakemberei az indiai, delta koronavírusnak egy olyan ritka variánsát mutatták ki, amelyet Del156/157-tel jelölnek, és a világon összesen csak 21 ilyen esetet jelentettek. Egy nagy magyarországi cég két külföldi dolgozója kapta el a ritka mutánst, amit még vizsgálnak a szegedi laborban. Egyelőre nem tudni milyen tüneteket hordoz, és fertőzőbb-e az ismert indiai típusnál. Közülük az egyik 50-60 közötti alkalmazott kapott oltást (nem keleti típusút), bár nem tudni mennyivel a megfertőződés előtt, de sajnos viszonylag súlyos panaszai vannak.

Hirdetés

A SZAKÉRTŐ SZERINT RITKA ESETEKRŐL LEHET SZÓ

Dr.Prof Tóth Sándor virológus a Borsnak elmondta, hogy mivel egyelőre nem sokat tudni az indiai koronavírus most felfedezett új variánsáról lehetséges, hogy csak egyedi esetekről van szó.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés