Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A mi édes 12 éves kisfiúnk ma reggel elhunyt, miután tegnap este megpróbálta kioltani az életét. Ez az iskolai zaklatás eredménye…
Mindenegyben Blog - 2023. december 15. (péntek), 13:33

A mi édes 12 éves kisfiúnk ma reggel elhunyt, miután tegnap este megpróbálta kioltani az életét. Ez az iskolai zaklatás eredménye… (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 dec 15

A mi édes 12 éves kisfiúnk ma reggel elhunyt, miután tegnap este megpróbálta kioltani az életét. Ez az iskolai zaklatás eredménye…

Évente egy osztálynyi gyerek lesz öngyilkos Magyarországon

Hirdetés
[ ]

A #Képesvagyok podcast e heti adásában Balatoni József, vagy ahogyan az ország ismeri, Jocó bácsi, őszintén beszélt a tanári pályáról, a pályaelhagyásról, a kiégésről, pánikbetegségéről, valamint az élete nehéz időszakairól, beleértve az alkoholproblémákkal való küzdelmét is. Jocó bácsi az adásban elmondta, hogy évente egy osztálynyi gyerek lesz öngyilkos Magyarországon.

A beszélgetés során megosztotta gondolatait az oktatási rendszerről, a kollégái helyzetéről, és arról, miért döntött a tanári pályája elhagyása mellett. A podcastban hallható beszélgetés inspiráló és mély betekintést nyújt Jocó bácsi életébe és az oktatási rendszerrel kapcsolatos tapasztalataiba.

Valaki mondjuk bántja az osztálytársát a súlya miatt. És akkor behívod a szülőt, aki azt mondja: "Hát én nem értem, hogy ezt a szerencsétlen dagadt kislányt miért bántja a fiam."...Figyelj, visszajátsszam, amit mondtál?!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés