Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A magyar kamionos,akit felakartak robbantani
Mindenegyben Blog - 2024. február 12. (hétfő), 17:02

A magyar kamionos,akit felakartak robbantani

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 12

Az út, olykor a pokol. Az ember, aki megölte családját, majd kinézte a kamionost, egyik kollégát, hogy magával vigye a halálba. Ma egy szomorú, tanulságos és feháborító történetet hoztam.

  • A Rohrbachi Tragédia Felelőse: A nyomozás eredményeként kiderült, hogy a Rohrbach városában történt robbanás mögött egy férfi áll, aki nemrégiben Felső-Bajorországban egy autóbalesetben vesztette életét. A férfi, aki a felrobbant ház tulajdonosa volt, 55 éves korában halt meg, míg felesége szintén életét vesztette a tragédiák sorozatában.

További Nyomozás és Megdöbbentő Felfedezések: A rendőrség szerint az említett férfi lehetett a felelős nem csak a Rohrbach-i robbanásért, hanem egy lugaui háztűzért is Szászországban. A bűncselekmények háttere és a férfi halálának körülményei azonban még mindig homályban maradnak.

Nyomok és Bizonyítékok: A helyszínen talált gázpalackok mind a házban, mind a későbbi autóbaleset során megtalált járműben arra utalnak, hogy nincs harmadik fél bevonása. Egy üres lugaui lakásban keletkezett tűz, amely a házaspár tulajdonában állt, szintén a robbanással egyidejűleg keletkezett, ami további kérdéseket vet fel.

Tragikus Végek és Következmények: A robbanást követően egy személyautó frontálisan ütközött egy kamionnal Schrobenhausen közelében, amelynek vezetője azonosítatlan maradt, amíg a DNS-vizsgálat meg nem erősítette, hogy a házaspár férfi tagjáról van szó.

A helyi média szerint 13 óra körül nem sokkal a házrobbanás után a rohrbachi címre regisztrált VW autóbusz frontálisan nekihajtott egy teherautónak Schrobenhausen közelében, körülbelül 30 kilométerre . Péntek délutánig nem sikerült tisztázni a VW volánja mögött ülő személy kilétét. Azt nem tudni, hogy az volt-e az autó nyilvántartásba vétele, mondták. A rendőrség szóvivője pénteken azt mondta a dpa hírügynökség szerint, hogy az illető biztosan egyedül ült az autóban. Az ütközésben a kamionsofőr „súlyosan” megsérült – jelentette a helyi média.

Hirdetés

A házaspár lakása a földszinten helyezkedett el, míg az emeleten lakó három személy szerencsére nem sérült meg, mivel nem tartózkodtak otthon. A szomszédos ikerház komoly károkat szenvedett, ami miatt lebontásra került, lakói enyhe sérüléseket szenvedtek.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés