Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A lány a villamost várta, amikor megpillantotta a kisfiút, aki a megállóban sírt. Azt hitte, az a baj, hogy elveszítette a szüleit, de a válasza sajnos ennél sokkal rosszabb volt
Mindenegyben Blog - 2020. november 04. (szerda), 21:28

A lány a villamost várta, amikor megpillantotta a kisfiút, aki a megállóban sírt. Azt hitte, az a baj, hogy elveszítette a szüleit, de a válasza sajnos ennél sokkal rosszabb volt

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 04

Látszott rajta, hogy iskolából jön, egyedül…

Viktória a Pesten Hallottam Facebook csoportjába tette a következő történetet, ami rengeteg embert megérintett:

"Üdv társadalom! Ma egy számomra szörnyű dologgal szembesültem a 4-6-os villamos megállójában. Egy kisfiú sírva várta a villamost. Nem volt idős, 7-8 évesnek tippelném. Odaléptem hozzá és megkérdeztem tőle mi a baj?

Hirdetés
[ ]

Miért sírsz és hol vannak a szüleid?

Elmondta,hogy éppen iskolából megy haza felé, a szülei dolgoznak így nem tudtak érte menni.. elmesélte, hogy az osztálytársai bántották, amiért neki még nincs telefonja és ugyan nincs teljesen tisztában a divat fogalmával de azt mondták neki nem öltözik divatosan és csicska ruhákban jár.. kérdem én miért kell egy gyereknek megfelelni az elvárásoknak? Mi felnőttek miért mutatjuk ezt a példát?

Ha nincsenek drága ruháid ha nem a legújabb telefont nyomkodod és nincs tele az internet a "tökéletes" selfieiddel már nem is vagy ember? Miért elvárás a hosszú haj és a smink a nő arcán ami persze tökéletes homokóra alakba torkollik? És egy férfinek miért kell feltétlen kocka has és sármos mosoly? Egyszerűen nem értem miért ragadunk le a külsőségeken.. miért csak azt osztjuk meg ahol tökéletes a mosolyunk és nincs egy pattanás sem az arcunkon? (Persze az senkit nem érdekel,hogy a fele photoshop) Miért az a fontos,hogy másnak megfeleljünk miért nem magunknak szeretnénk elsősorban?” (Facebook)

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés