Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A kotrógép kezelője mozgást észlel a gép előtt, a sárban: nagyon rossz előérzete támad,nézd mit kotor ki a sáros földből!
Mindenegyben Blog - 2021. december 03. (péntek), 09:18

A kotrógép kezelője mozgást észlel a gép előtt, a sárban: nagyon rossz előérzete támad,nézd mit kotor ki a sáros földből!

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 03

Az állatok és az emberek között igazán  különleges a kapcsolat. Már több ezer évre visszamenőleg kezdődött, és mind a mai napig tart. Igazából már se tudjuk képzelni az életünket ezeknek nélkül a kis szőrös cukiságok nélkül. Azonban az mindig tiszteletre méltó és szívet melengető teljesítményről árulkodik, hogyhogy bajbajutott állaton valaki önként segít.

Az alábbi videóban egy  nem minden napi események lehetünk szemtanúi. A sáros építkezési területen  egy kis őzgida szorult bele a sárba.

Hirdetés
[ ]

Az éles szemű markológép munkás hál istennek észrevette a vadat és nem félt cselekedni. Óvatosan el kotorta körülötte a földet, majd amilyen gyengéden csak lehetett a szárazföldre emelte az állatot.

Ahogy a videóban is láthatjuk az állat bár elsőre nagyon megvolt rémülve örömmel vette tudomásul, hogy megszabadult. Ha kíváncsi vagy a megható történetre nézd meg a videót:

Tetszett tetszik? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés