Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A java még csak most jön: ERŐS hidegfront csap le az országra! Közel 20 fokot esik a hőmérséklet néhány óra alatt! Ezen a napon csap le a hidegfront :
Mindenegyben Blog - 2019. július 29. (hétfő), 21:58

A java még csak most jön: ERŐS hidegfront csap le az országra! Közel 20 fokot esik a hőmérséklet néhány óra alatt! Ezen a napon csap le a hidegfront :

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 29

Pénteken egy hidegfront érkezése miatt a korábbi napoknál felhősebb idő várható, a legtöbb napsütés keleten, északkeleten lehet. A nap folyamán egyre nő az esélye záporok, zivatarok kialakulásának, akár heves zivatar is lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 16-20, a legmagasabb hőmérséklet 23-30 fok között alakul.

Hirdetés
[ ]

Szombaton napközben keleten néhány, nyugaton több órás napsütés valószínű. A nap első felében még a front hatására keleten, délkeleten lehetnek kiterjedtebb záporos, zivataros gócok, később azonban már inkább csak rövidebb csapadékos periódusok, futó záporok várhatók. A minimumhőmérséklet 15-19, a maximumhőmérséklet 23-29 fok között alakul.

Vasárnap sok lesz a napsütés, legfeljebb jelentéktelen záporok lehetnek. A leghidegebb órákban 12-18 fok lesz. Napközben 24-28 fokig melegszik a levegő – olvasható az előrejelzésben.

Kapcsolódó cikkünk
Vészjósló jelentés érkezett a Föld állapotáról, a tudósok szerint a végéhez közeledik a stabilitása, erre kell számítanunk az elkövetkezendő években:

Riasztó Jelentés a Föld Állapotáról: Mi Várható a Következő Években?

A Föld stabilitása vészesen közeledik a...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés