Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A Hősök köztünk élnek! Életet mentett a debreceni tartalékos katona - Ha egy celeb 1000 megosztást érdemel,akkor RÁ, aki így mentett életet,vajon hány ember figyel oda?
Mindenegyben Blog - 2021. november 27. (szombat), 19:19

A Hősök köztünk élnek! Életet mentett a debreceni tartalékos katona - Ha egy celeb 1000 megosztást érdemel,akkor RÁ, aki így mentett életet,vajon hány ember figyel oda? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 27

A Hősök köztünk élnek! Életet mentett a debreceni tartalékos katona - Ha egy celeb 1000 megosztást érdemel,akkor RÁ, aki így mentett életet,vajon hány ember figyel oda?

Hirdetés
[ ]

Életet mentett a debreceni tartalékos katona Pikó Ákos, a Debreceni Szakképzési Centrum Brassai Sámuel Gimnáziuma és Műszaki Szakgimnáziumának tanulója idén júniusban csatlakozott a Magyar Honvédség önkéntes területvédelmi tartalékos rendszeréhez. A 18 éves diák ezt követően Hajdúhadházon vett részt a tíz modult magában foglaló kiképzésen. Talán maga sem gondolta, hogy az ott tanultakat ilyen hamar kamatoztatni fogja...

„Egy baráti társasággal a Déri Múzeum előtti téren üldögéltünk és beszélgettünk, amikor arra lettünk figyelmesek, hogy a tőlünk nem messzi lévő padon egy fiatal lány rosszul lett” – tudtuk meg a tartalékos őrvezetőtől. „A barátnője rohant oda hozzánk segítséget kérni, de látszott rajta, hogy nagyon megijedt, reszketett, valószínűleg sokkot kaphatott. Miközben a padhoz siettünk, rögtön eszembe jutottak az egészségügyi foglalkozáson Kovács Károly törzsörmestertől, a 2. kiképző század altisztjétől tanult ismeretek. Megállapítottam, hogy a lánynak nincs légzése, gyenge a pulzusa, ezért megkezdtem az újraélesztést, illetve a mesterséges lélegeztetést.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés