Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A gyászoló anya: Még utoljára kinyitotta a pici szemeit a kezeimben, majd örökre elaludt
Mindenegyben Blog - 2019. szeptember 05. (csütörtök), 22:45

A gyászoló anya: Még utoljára kinyitotta a pici szemeit a kezeimben, majd örökre elaludt (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 szept 05

Miközben felfoghatatlan fájdalmat él át, halott kisfia édesapjával is hadakoznia kell Hopp Csillának. L.L. Junior továbbra is azzal vádolja, hogy felelős a kis Dávidka balesetéért, ezért nagyobbik fiukat elhozta tőle. Az édesanya csak a Borsnak nyilatkozott.

Először, és hosszú ideig utoljára megszólalt Hopp Csilla, L.L Junior tragikus körülmények között elhunyt kisfiának édesanyja. A zaklatott és mélyen gyászoló anyuka azért vállalta az interjút, mert elege lett abból, hogy Junior és rajongói felelőtlenséggel vádolják, a kis Dávid halálának okozójaként emlegetik. Ráadásul most attól kell rettegnie, hogy a nagyobbik fiát is elveszíti, mert a zenész el akarja perelni tőle. Csilla a Borson keresztül üzent egykori szerelmének.

Hirdetés
[ ]

Mire emlékszik a balesetből? Hogy érzi magát?

Nincs arra szó, amit ilyenkor egy anya érez, ezt nem lehet megfogalmazni. Főleg, hogy ott voltam, végignéztem a kisfiam halálát. A kezeim között halt meg, senkinek nem kívánom ezt az érzést. Csendben gyászolok… Gyászolnék, ha hagynának. Minden embernek üzenem: köszönöm a részvétüket! De kérem, hagyják meg nekünk a gyászt, és a Borson keresztül Lacit is erre kérem. Ne papírokat adjon be a bíróságra, és ne a mocskolódással legyen elfoglalva! A gyerekeink érdekét tartsa szem előtt, a tisztességes temetést, és Lacika jövőjét!

Hogyan érintette, hogy Junior elvitte öntől a nagyobbik fiukat, Lacikát?

Idejött este a gyerekért, azt mondta, visszahozzák, amint a rendőrség engem kihallgatott, majd közölték, hogy nem adják vissza, nála lesz egészen addig, amíg le nem zárul a nyomozás. Odaadtam a gyerek nyugalma érdekében. Most pedig ott tartunk, hogy papírokat ad be, ideiglenes meg végleges elhelyezésről, az én mentális zavaraimra hivatkozva. Nincsenek mentális zavaraim. Próbálok Lacikáért továbbélni, mindent megtenni érte. A végsőkig kitartok, nem akarom a másik kisfiamat is elveszíteni! Mindent el fogok követni, hogy a gyerekem mellettem legyen, mert nem vagyok rossz anya. Nem mocskolódást akarok, a fiamat szeretném!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés