Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A fájdalom, amelyre nincsen gyógyír: a tornász Kovács Zsófia megsérült a pódiumedzésen, így nem indulhat a párizsi olimpián. 😔 Mindannyian veled vagyunk, Zsófi! 💚 Küldjünk sok szívecskét neki ,hogy minél hamarabb meggyógyúljon
Mindenegyben Blog - 2024. július 27. (szombat), 09:39

A fájdalom, amelyre nincsen gyógyír: a tornász Kovács Zsófia megsérült a pódiumedzésen, így nem indulhat a párizsi olimpián. 😔 Mindannyian veled vagyunk, Zsófi! 💚 Küldjünk sok szívecskét neki ,hogy minél hamarabb meggyógyúljon

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 27

Kovács Zsófia tornász drámai év után kvalifikálta magát az olimpiára. A sportág egyik legjobb magyar versenyzőjét szalagszakadás miatt műtötték, és hosszú hónapokig küzdött a felépüléséért. Végül csak néhány héttel az olimpia előtt vált biztossá, hogy ő utazhat Párizsba, míg Székely Zója itthon marad.

Csütörtökön Párizsban újabb dráma történt, amikor Kovács egy edzésen megsérült, és éppen a műtött lábát fájlalta. Az MRI-vizsgálat után az orvosok úgy döntöttek, hogy Kovács nem indulhat el az olimpián.

"Csenge és Lili végignézték az egészet, természetesen ők is a hatása alá kerültek, de megpróbáltuk őket felrázni. Zsófi edzője egyértelműen Zsófi mellett maradt, míg én a másik két versenyzővel végigcsináltam a pódiumedzést. Sikerült elérni, hogy csak magukra és a gyakorlataikra figyeljenek, büszke vagyok rájuk, mert ami elvárható tőlük, azt hozták a pódiumedzésen."

Hirdetés
[ ]

- utalt arra Draskóczy Imre szövetségi kapitány, hogy a keret másik tagja, Bácskay Csenge és Czifra Bettina Lili a helyszínen látták a drámát.

A jelenlegi helyzet szerint Székely Zója tartalékból lép elő, s készülhet élete második olimpiájára. Erre már csak a Nemzetközi Olimpiai Bizotságnak (NOB) is rábólintott - írja a Magyar Nemzet

„A Magyar Tornaszövetség és a Magyar Olimpiai Bizottság a harmadik olimpiájára kijutó, de a csütörtöki pódiumedzésen sérülést szenvedő Kovács Zsófia helyett Székely Zója nevezését kezdeményezi az ötkarikás játékokon felemás korláton. A cserével kapcsolatos hivatalos procedúra elkezdődött, a végső szót a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, a Nemzetközi Tornaszövetség és a párizsi szervezőbizottság mondja ki. Mint ismert, a harmadik olimpiájára kijutott Kovács Zsófia felemás korláton volt érdekelt, és a csütörtök esti pódiumedzésen bemutatott jó gyakorlata után, a leugrást követően megsérült a szeptemberben keresztszalag-szakadás miatt műtött térde. A háromszoros Európa-bajnok péntek reggel MRI-vizsgálaton vett részt a francia fővárosban, az eredmény ismeretében a magyar orvosi team úgy döntött, hogy Kovács térdfájdalmai miatt nem állhat vasárnap a szerekhez”

Hirdetés

- írta a magyar szövetség és a MOB a csere kérvényezése előtt.

Székely Zója érkezik Fotó: Török Attila

Címlapfotó:: MOB-Média/Szalmás Péter

Egy hete Székely még arról írt közösségi oldalán, beletörődött, hogy ez nem az ő olimpiája lesz.

„Most, hogy eltelt egy kis idő a történtek óta, úgy érzem, amennyire lehet, sikerült tudomásul vennem, hogy ez valamiért nem az az olimpia, amin ott kell lennem. Nagyon közel álltam a kijutáshoz, többször is, de sajnos ez az álom még várat magára. Büszke vagyok arra, amit ebben a fél évben elértem, úgy érzem megérdemelten lehetnék most ott. A mai nappal elutazott a magyar delegáció, így egy időszak lezárult. Köszönöm azt a rengeteg üzenetet és támogatást, amiket kaptam, nagyon sok erőt adnak! Azoknak pedig, akik végig mellettem voltak és végigkísérték a történteket, nem lehetek elég hálás! Sokat gondolkoztam, hogyan tovább most, de mindig ugyanoda lyukadtam ki, azt érzem, még nagyon sok van bennem, és az út ezzel még nem ért véget. Küzdeni mindig, feladni soha!” – zárta akkor gondolatait a Fradi tornásznője.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés