Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A Coca-Cola nevű vegyi koktél: vagyis az, amit valóban tartalmaz
Mindenegyben Blog - 2018. július 21. (szombat), 20:53

A Coca-Cola nevű vegyi koktél: vagyis az, amit valóban tartalmaz (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 júl 21
Hirdetés
[ ]

Talán már hallottátok, hogy a Coca-Cola Co. kegyetlen talajvíz szennyező, e mellett vízhiány okozó is egyes országokban. És valószínűleg tudjátok azt is, hogy a vállalat a tömeges lakosságmérgezést italai nagy választékával éri el. Miután elolvassátok ezt a gyors, rövid és informatív cikket, meg fogjátok érteni mi az pontosan, amitszervezetetekbe visztek fogyasztásával és remélhetőleg könnyebb lesz így kiszállnotok az ördögi körből.

Itt van az, amit a híres-neves Coca-Cola tartalmaz:

Szénsavas csapvíz – Bármi ami benne van a szűretlen városi vízben, az ott van a kólában is. A szénsavasítás növeli a gyomorváladék kiválasztódást, így felfúvódáshoz is vezethet.E150d – Ez egy ételfesték, ami a cukor bizonyos hőmérsékleten való feldolgozásának mellékterméke. Eztán ammónium-szulfátot adnak hozzá ( ami egyébként Monsanto “Round Up Ready” nevű rovarírtó vegyszereinek is az alapja). Erről az anyagról ismert, hogy növeli az asztmás rohamok számát.E952 – A cukor helyettesítésére használják. 200-szor édesebb, mint a cukor, és glikémiás indexünket az égbe emelheti. Ez cukorbetegséghez, elhízáshoz és más betegségekhez vezethet.

E950 – Aceszulfám-kálium. Súlyosbítja a szív-, érrendszeri, és az idegrendszeri problémákat. Különösen rossz gyermekek és terhes nők számára.E951 – Aszpartám. GMO termék, komoly negatív hatással van a szervezetre. Az aszpartám-mérgezés tünetei: eszméletvesztés, fejfájás, fáradtság, szédülés, hányinger, szívdobogás, súlygyarapodás, ingerlékenység, szorongás, memóriazavar, homályos látás, ájulás, ízületi fájdalmak, depresszió, meddőség, halláscsökkenés… Az aszpartám a következő betegségeket is elő tudja idézni: agydaganatok, MS (Multiple Sclerosis), epilepszia, Graves-kór, krónikus fáradtság, Alzheimer-kór, cukorbetegség, mentális fejlődészavar és tuberkulózis. Később ezt az anyagot illegálissá tették a fent említett veszélyek miatt, aztán ismét legális lett, az utóbbi procedúrája elég gyanús módon zajlott.( További információkért katt ide: Édesítőszer, egy új fajta betegségokozó, Aszpartám veszély – Sürgős figyelmeztetés! Az aszpartám daganatokat és görcsrohamokat okoz )E338 – Ortofoszforsav. Bőr-és szemirritációt okoz, és zavarhatja a szervezet kalcium- felszívó képességét, ami csontritkuláshoz vezet.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés