Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
72 éves nagymamámmal ezt tette ez a RENDŐR - kérlek osszátok hátha eljut a feletteséhez
Mindenegyben Blog - 2024. május 22. (szerda), 06:17

72 éves nagymamámmal ezt tette ez a RENDŐR - kérlek osszátok hátha eljut a feletteséhez

Hirdetés
Hirdetés
2024 máj 22

Minden tévhittel ellentétben: még a motorosrendőr is ember, (sokszor) természetfeletti képeségei dacára is észleli és érzi a külvilág impulzusait. Azt is, például, ha borzalmasan meleg van. A motorosrendőr további érzékelésekben meg kiváltképp jeleskedik: nála az evolúció, no meg a gyakorlati képzések 360 foknál is kiterjedtebb, minden részletre összpontosító, nagy felbontású, minőségi térlátást alakítottak ki, melynek hatásfokán a forróság sem tud rontani. A motorosrendőr mindezekfelett képes összekapcsoltan értelmezni a különféle ingerbeviteleket – úgymint hőérzet és látás – ezért adott helyzetben gyorsan képes kiváló reakciókat adni. Zsinór József törzszászlós, a BRFK KLFO motoros járőre így jutott el az ábrázolt gesztusig, amikor a napokban egy tikkadtan álldogáló idős asszonyt vett észre a Belvárosban. Baj van, tud segíteni?-kérdezte, mire azt a választ kapta, hogy annyi a probléma, hogy útlezárások miatt bonyolultabb a hazajutás, eléggé degeszrepakolt gurulósszatyrával pláne, és elkalkulálta magát folyadékbevitel tekintetében, úgyhogy ő (a járókelő) most már nagyon szomjas. Azon épp tudok segíteni – mondta erre Zsinór törzszászlós, és egy palack vízzel kínálta meg a járókelőt, aki köszönettel elfogadta, és némileg már felfrissülve tudta folytatni útját.

Időskorban a Vízivás Fontossága: 10 Pontban

  1. Hidratáció Fenntartása: Az idősek bőre vékonyabb és kevésbé képes megtartani a vizet, ezért könnyebben kiszáradhatnak, ami különböző egészségügyi problémákhoz vezethet.

  2. Vese Működés Támogatása: A megfelelő folyadékbevitel segíti a vesék hatékony működését, megelőzve a vesekövek és egyéb vesebetegségek kialakulását.

    Hirdetés
    [ ]
  3. Keringési Rendszer Egészsége: A víz segít fenntartani a megfelelő vérmennyiséget és vérnyomást, ami különösen fontos az idősek számára, akik hajlamosak lehetnek a vérnyomás ingadozására.

  4. Emésztés Javítása: A megfelelő vízbevitel segíti az emésztést és megelőzi a székrekedést, ami gyakori probléma lehet az időseknél.

  5. Agyi Funkciók Támogatása: A dehidratáció kognitív problémákhoz, például memóriaromláshoz és koncentrációs nehézségekhez vezethet. A megfelelő folyadékbevitel segít fenntartani az agy egészséges működését.

  6. Bőr Egészsége: Az idősek bőre hajlamosabb a kiszáradásra és a sérülésekre. A megfelelő hidratáció segít megőrizni a bőr rugalmasságát és egészségét.

  7. Ízületi Egészség Megőrzése: A víz segít az ízületek megfelelő kenésében, ami különösen fontos az idősek számára az ízületi fájdalmak és gyulladások megelőzésére.

  8. Hirdetés

    Immunrendszer Támogatása: A megfelelő hidratáció segíti az immunrendszer hatékony működését, ami különösen fontos az időseknél, akik hajlamosabbak lehetnek a fertőzésekre.

  9. Energia Szint Fenntartása: A dehidratáció fáradtsághoz és alacsony energiaszinthez vezethet. A rendszeres vízivás segít fenntartani a vitalitást és az energiaszintet.

  10. Gyógyszerek Hatékonysága: Sok időskori gyógyszer hatékony működéséhez megfelelő folyadékbevitel szükséges. A vízivás segíti a gyógyszerek megfelelő felszívódását és hatását.

Az időskorban a vízivás elengedhetetlen a testi és lelki egészség fenntartásához.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés