Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
50 éves férfi esett össze a Borsod megyei Művelődési házban…amit a mentők tapasztaltak a kiérkezéskor AZ FELFOGHATATLAN!
Mindenegyben Blog - 2019. október 03. (csütörtök), 16:07

50 éves férfi esett össze a Borsod megyei Művelődési házban…amit a mentők tapasztaltak a kiérkezéskor AZ FELFOGHATATLAN!

Hirdetés
Hirdetés
2019 okt 03

ELKÉPESZTŐ ÉLETMENTÉS FÜZÉREN!

Hirdetés
[ ]

A Borsod megyei településen aktív közösség él, amit nem csak az bizonyít, hogy jó programok vannak a “művház”-ban, hanem az amit egy férfi életéért tettek ott a helyiek. Sátoraljaújhely Mentőállomás egyik kiváló mentőtisztje épp szabadnapján látogatott a füzéri művelődésiházba, amikor a szeme láttára egy 50 év körüli férfi holtan esett össze. Ezt látva a szakember azonnal megkezdte az újraélesztést, míg mások defibrillátorért rohantak, vagy a mentők akadálymentes érkezését siettek biztosítani. A helyiek olyan példamutatóan reagáltak a megszokott programtól eltérő eseményre, hogy rutinos bajtársunk is meglepődött. A “defi” pillanatok alatt meg is érkezett és sokkolta az addig életben tartott betegetet.

A szívmegállástól számított kilencedik percben az eszméletét is visszanyerte a férfi, akinek emelt szintű ellátását végül a gyorsan kiérkező mentők nyújtották. A tankönybe illő újraélesztésnek köszönhetően végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek Gratulálunk!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés