Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
5 perce érkezett!!! Orbán Viktor drákói szigort jelentett be: “Ne legyenek kilengések…” ..EZ VÁR RÁNK MÁTÓL!! >>>>
Mindenegyben Blog - 2021. február 01. (hétfő), 16:51

5 perce érkezett!!! Orbán Viktor drákói szigort jelentett be: “Ne legyenek kilengések…” ..EZ VÁR RÁNK MÁTÓL!! >>>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 01

Most érkezett!!! Orbán Viktor drákói szigort jelentett be: “Ne legyenek kilengések…” ..EZ VÁR RÁNK MÁTÓL!! >>>>

Hirdetés
[ ]

Elmondta, mi vár arra, aki megszegi az szabályokat. Orbán Viktor elmondta a véleményét a gyöngyösi polgármester esetéről.Mint mondja, meg kell értenie mindenkinek, hogy azokat, akik nehezebb helyzetben vannak, illendő előre engedni az oltási sorrendben, akármennyire is aggódunk saját egészségünk miatt. A kormánytagoknak is ki kell várniuk a sorukat. “Ne legyenek kilengések (…) Vannak nálunk nehezebb helyzetben lévő magyar emberek” – hangsúlyozta. Elmondta azt is, hogy természetesen ez büntetést von maga után.Minden embert türelemre int, hiszen járványhelyzet van. Megérti, hogy a vendéglátóipar nehéz helyzetben van, dolgoznak azon is, hogy ezen javíthassanak. “De az nem megoldás, hogy kimegyünk és megsértjük a szabályokat. Egyértelműek a szankciók” – mondta a miniszterelnök.Fél évre, majd – ha még egyszer megtörténik a szabálysértés – egy évre zárják be azokat az éttermeket, kávézókat, ahol megsértik a szabályokat.“Higgyék el, nem éri meg” – tette hozzá.-írta meg a http://www.mediamix.link/2021/01/orban-viktor-drakoi-szigort-jelentett.html

Hirdetés

Pénteken újabb vakcina beszerzésére szerződött Magyarország miután a brüsszeli vakcinabeszerzés túl lassú. 2,5 millió ember oltásához elég kínai Sinopharm oltóanyag fog érkezni a következő 4 hónapban. Oroszországból 1 millió ember oltására elég vakcinát várunk 3 hónap alatt. Magyarországon eddig is és ezt követően is csak olyan vakcinák kerülhettek és kerülhetnek forgalomba, amelyek a magyar hatóságok vizsgálata alapján is hatásosak és biztonságosak, és már több országban is alkalmaznak.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Magyar Péter egy alkut ajánlott Orbán Viktornak.

Magyar Péter nem mindennapi ajánlatot tett Orbán Viktornak: „Áll az alku, Miniszterelnök...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés