Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
„47 másodperc alatt dőlt romba az életünk” – Egy darázscsípés miatt vesztette életét egy háromgyermekes szigethalmi apa
Mindenegyben Blog - 2023. augusztus 31. (csütörtök), 09:27

„47 másodperc alatt dőlt romba az életünk” – Egy darázscsípés miatt vesztette életét egy háromgyermekes szigethalmi apa (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 aug 31
Hirdetés
[ ]

A 46 éves apa három gyermeket hagyott hátra, a család pedig tanácstalan, hogy hogyan éljen tovább a szörnyű esemény után. A férfi testvérével együtt dolgozott, amikor augusztus elején egy darázs csípte meg a fejét. Az allergiás roham ellenére sem használt a nála lévő antihisztamin és kalcium, a férfi mély kómába esett. . Bár magától lélegzett, és az elmúlt napokban jeleket is küldött, szervezete 13 nap múlva felmondta a szolgálatot – írta a Bors.

„47 másodperc alatt dőlt romba az életünk”

– mondta a lapnak a férje, akivel még beszélt telefonon a végzetes csípés előtt. „Megitta a gyógyszereit is, mert allergiás volt, nála volt kalcium és antihisztamin is. Aztán elvesztette az eszméletét, az öccse újraélesztette, amíg meg nem érkeztek a mentősök” – tette hozzá az asszony, hozzáfűzve: a férje 37 percig volt klinikai halott állapotban, és már a mentősök is azt mondták, hogy „nincs remény”.

Ahogy olvasható, testvére azonban nem adta fel a bátyja életéért való küzdelmet, és a férfi visszatért az élők sorába. Ezután bevitték a váci kórház intenzív osztályára, ahol újra összeomlott a teste. „Bár az agytörzse működött, az agy szürke- és fehérállománya összeolvadt és mély kómába esett” – folytatta a nő, akinek a férjét később Budapestre, az 1. számú klinika belgyógyászati osztályára szállították.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés