Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
45 éves kor felettiek FIGYELEM! FONTOS BEHÍVÓLEVELET POSTÁZNAK minden 45 feletti magyarnak! El kell mennie! 500 ezer behívót kézbesítenek! Már a napokban is jöhet a levél! További információk itt >>>
Mindenegyben Blog - 2020. február 04. (kedd), 21:08

45 éves kor felettiek FIGYELEM! FONTOS BEHÍVÓLEVELET POSTÁZNAK minden 45 feletti magyarnak! El kell mennie! 500 ezer behívót kézbesítenek! Már a napokban is jöhet a levél! További információk itt >>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 04

Ha elmúlt 45 éves, akkor hamarosan kellemetlen vizsgálatra kap behívólevelet! El kell mennie! 500 ezer behívót kézbesítenek az illetékes szakrendelésekre! Erősen ajánlott! Figyelje a postaládáját, mert már a napokban is jöhet a levél! További információk itt >>>

Hirdetés
[ ]

45-65 ÉV KÖZÖTTIEK FIGYELEM! HAMAROSAN BEHÍVÓT KAPTOK SZAKRENDELÉSRE! KELLEMETLEN VIZSGÁLATRA KELL MENNETEK! 500 EZREN FOGJÁK MEGKAPNI IDÉN A BEHÍVÓT! FIGYELJE A POSTALÁDÁT!

45-65 ÉV KÖZÖTTIEKNEK ÉRKEZETT TÁJÉKOZTATÓ! HAMAROSAN BEHÍVÓT KAPNAK SZAKRENDELÉSRE! NAGYON KELLEMETLEN VIZSGÁLATRA KELL BEMENNIÜK! 500 EZER EMBER KAPJA MEG IDÉN A BEHÍVÓT! FIGYELJE A POSTALÁDÁT!

Minden év októbere a mellrák elleni kampány hónapja. A kampány első napján, október 1-jén ünnepeljük a mellrák elleni küzdelem világnapját, melynek alkalmából világszerte nők milliói hívják fel a figyelmet a betegségre.Évente nagyságrendileg 33 ezer rosszindulatú daganat okozta haláleset történik hazánkban, rosszindulatú emlődaganat következtében évente pedig több mint 2000 nőt veszítünk el, miközben az időben felismert betegség esetén nagyobb a gyógyulási esély.

Magyarország kormányának célja, hogy az egészségben megélt évek száma növekedjen, a megelőzhető, korai elhalálozások száma pedig csökkenjen. Fontos felhívni a figyelmet arra, hogy a korai stádiumban felfedezett daganatos betegségek gyógyíthatók, az egészséges életmód pedig hozzájárul a gyógyulási esélyek növekedéséhez, valamint egyes rákbetegségek kialakulásának csökkentéséhez.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés