Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
44 évesen vált valóra Csézy nagy álma: hamarosan édesanya lesz!
Mindenegyben Blog - 2024. július 26. (péntek), 14:30

44 évesen vált valóra Csézy nagy álma: hamarosan édesanya lesz!

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 26

Csézy hosszú éveken át küzdött azért, hogy teherbe essen. Férjével, Lászlóval már tíz éve nagy álmuk volt, hogy családot alapíthassanak, ám eddig nem sikerült elérniük ezt a vágyukat. A gyönyörű énekesnő most hatalmas hírt osztott meg a közösségi oldalán: végre véget ért a küzdelmes útjuk, hamarosan szülők lesznek.

A 44 éves énekesnő már régóta vágyott arra, hogy édesanya lehessen, és bár mindent megtettek a gyermekáldásért, a várva várt pillanat eddig nem érkezett el. Csézi Erzsébet, művésznevén Csézy, januárban megrendítő vallomást tett, amelyben elmondta, hogy nem tudja elképzelni az életét gyermek nélkül, és tisztában van azzal, hogy már csak egy éve van, hiszen a magyar törvények szerint a nők 45 éves korukig próbálkozhatnak kezelésekkel.

„Az emberi lét legfőbb értelmét számomra a gyermek jelenti, nem tudom elképzelni az életem nélküle. Évek óta sokat teszünk azért, hogy legyen. Ez egy nagy és lelket próbáló küzdelem, de a szívem mélyén érzem, hogy előbb-utóbb sikerrel járunk” – fogalmazott akkor az énekesnő, aki optimistán állt a lombikprogramhoz, és hitét egy pillanatra sem veszítette el.

Csézy csütörtökön hatalmas örömhírt osztott meg közösségi oldalán: az évek óta tartó próbálkozásaik végre sikerrel jártak, és valóra vált az, amire férjével már nagyon régóta vágytak: első gyermeküket várják!

A Jóisten nem feledkezett meg rólunk! Egy testben két szív dobog, Édesanya leszek!

– írta a  az énekesnő, aki egy boldog közös fotót is csatolt a szerelmével, Lászlóval.

Már csak ez hiányzott az életükből

Hirdetés

Csézy és László tíz évvel ezelőtt Mezőkövesden kötötték össze az életüket, az énekesnő pedig akkor már nagyon várta, hogy kedvese az oltár elé vezesse őt, hiszen hatalmas terveik voltak a gyermekvállalással kapcsolatban is. Csézy lapunknak még az eljegyzése után mesélt arról, mennyire szeretne egy kisbabát. A pár azóta is nagyon boldog házasságban él, nagyon szeretik egymást, de úgy érezték, egy baba még hiányzik az életükből.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés