Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
4 pofátlanul szerencsés csillagjegy, aki sok pénzt kaszál 2023 augusztusában
Mindenegyben Blog - 2023. július 31. (hétfő), 08:38

4 pofátlanul szerencsés csillagjegy, aki sok pénzt kaszál 2023 augusztusában (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 júl 31

bak a korábbi vetés szimbolikus learatására számíthat, a pénzügyi kiteljesedés időszaka következik számára! Akármilyen projektbe is kezdett, könnyen lehet, hogy már évek óta keményen dolgozik rajta, most azonban elnyeri jutalmát!

 Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés
[ ]

mérlegre éles fordulat vár élete egy fontos területén, illetve fizetésemelésre vagy arra számíthat, hogy egy sokkal jobb munkahelyet talál, mint a jelenlegi! Bár jönnek nehézségek, de azokon szerencsével átlendül, szinte észre sem veszi őket.

 Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

kos a szokottnál sokkal kreatívabb lelkiállapotban lesz, amely társulva asszertivitásával előléptetéshez vezet, még ha előzetesen mást tartottak is rá esélyesebbnek! És ha ez még nem volna elég, a kos olyan fizetésemelést kap, amely sokak szerint már szinte pofátlanság.

 Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

vízöntők a nyár végén és ősszel nagy előrelépést érnek el korábbi adósságaik törlesztése terén, és így sokkal tisztább anyagi körülmények között várhatják a jövő évet. Csökken az életünkben a stressz, és egy harmonikus nyugalom időszaka köszönt be.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

NÉZZÜK A TÖBBI CSILLAGJEGYET 

  • Nyilas: A nyilasoknak augusztusban nagy lehetőségek nyílnak meg a pénzügyek terén. Lehet, hogy egy új munka, egy befektetés, vagy egy örökség hozza meg a várt anyagi sikert. A nyilasoknak érdemes bátran kihasználni ezeket a lehetőségeket, de ne feledjék el a költségvetésüket sem. A hónap végén egy váratlan kiadás is felmerülhet, amire érdemes felkészülni.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

  • Bika: A bika jegyűeknek augusztusban kicsit szűkösebb lesz a pénztárca, mint általában. Lehet, hogy egy nagyobb kiadás, egy hitel, vagy egy adósság miatt kell meghúzniuk a nadrágszíjat. A bika jegyűeknek érdemes takarékoskodniuk, és csak a legszükségesebb dolgokra költeniük. Ha így tesznek, akkor a hónap végére rendeződhetnek a pénzügyeik, és újra fellélegezhetnek.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

  • Rák: A rák jegyűeknek augusztusban szerencséjük lesz a pénzügyekben. Lehet, hogy egy szerencsejáték, egy ajándék, vagy egy jutalom hozza meg a váratlan bevételt. A rák jegyűeknek érdemes élvezniük ezt az időszakot, és megengedniük maguknak néhány kényeztetést. De ne költekezzenek túlzásba, és tartsanak félre egy kis pénzt a jövőre nézve is.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés