Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
4 NAP MÚLVA ÚJABB SZIGORÍTÁS LÉP ÉLETBE?
Mindenegyben Blog - 2020. december 20. (vasárnap), 14:25

4 NAP MÚLVA ÚJABB SZIGORÍTÁS LÉP ÉLETBE? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 20

4 NAP MÚLVA ÚJABB SZIGORÍTÁS LÉP ÉLETBE?

 2967 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 302 989 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 185 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 8099 főre emelkedett. A gyógyultak száma is folyamatosan nő, jelenleg 97 443 fő, az aktív fertőzöttek száma 197 447 fő. Az aktív fertőzöttek 18%-a, az elhunytak 20%-a, a gyógyultak 22%-a budapesti. 7 022 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 520-an vannak lélegeztetőgépen.

Nagy Katalin tényként közli, hogy "a platón vagyunk", a kérdés, mikor lesz lefele menetel. Orbán szerint ez nehéz kérdés, az operatív törzs üléséről érkezve azt mondja,

nincsenek felszabadító erejű jó híreim.

Orbán szerint itthon jól felkészült a rendszer, az egészségügy bírni fogja, de az orvosok és ápolók irdatlan munkát végeznek, elfáradtak, és az könnyen csap át fásultságba, ami hibákhoz vezethet.

Hirdetés

Miután Nyugaton rossz a helyzet, fenn kell tartani a határzárat, továbbra is azt kéri, senki ne tervezzen síelést. A vakcina jelenti a végső megoldást, itthon december 27–28-án kezdhetik meg az oltást. Első körben 35 ezer embernek elég vakcina érkezik, a Dél-pesti Centrumkórházban kezdik meg az egészségügyi dolgozók oltását, utána jönnek a megyei kórház dolgozói. Az oltás ingyenes és önkéntes lesz, Orbán azonban azt látja, nem nagy iránta a vágy. Azt kéri az egészségügyi dolgozóktól, minél nagyobb arányban oltassák be magukat.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés