Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
4 jó embert ölt meg Rezesova. 6 év börtön után, élheti tovább a milliárdosok életét. 200-al száguldott az X5-ös bmw-vel a fiat puntóba
Mindenegyben Blog - 2018. július 23. (hétfő), 07:58

4 jó embert ölt meg Rezesova. 6 év börtön után, élheti tovább a milliárdosok életét. 200-al száguldott az X5-ös bmw-vel a fiat puntóba (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 júl 23

Nincsenek meglepve a döntésen – ezt mondta Eva Rezesová szabadulása kapcsán az áldozatok egyik közeli hozzátartozója a Borsnak.

Hirdetés
[ ]

Mint megírtuk: példás magaviselete miatt augusztusban kiengedik a börtönből Rezesovát, aki 2012-ben ittasan, 165-tel nekiment kocsijával egy Fiat Puntónak. Négy áldozata a roncsban összeégett. A Fővárosi Törvényszék július 5-én tette jogerőssé, hogy feltételesen szabadlábra bocsátják a szlovák milliomosnőt. „A feltételes szabadság próbaidejének tartama azonos a szabadságvesztés hátralevő részének tartamával” – közölték a sajtóosztályon, vagyis a kiszabott ki­lencből le nem ült három évet azzal a feltétellel töltheti szabadlábon, hogy semmilyen törvényi kihágást nem követ el.

Az áldozatok egyik hozzátartozója a Borsnak elmondta: nem lepődtek meg. És hogy Rezesová kevesebbel is megúszta volna, ha annak idején nem lépnek időben. Ezzel arra utalt, hogy a tárgyalások alatt egy gyászoló fiú nyílt levélben fordult az akkori államtitkárhoz, Patyi Gergelyhez, hogy felhívja a figyelmet a szakértői szabálytalanságokra. Például, hogy Melegh Gábort, aki az egyik legismertebb név a műszaki szakértők között, először az áldozatok hozzátartozói szerették volna a perben felkérni. Őket összeférhetetlenségre hivatkozva visszautasította a szakértő, később viszont Rezesová védőjének felkérését elfogadta.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés