Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
2020. MÁRCIUS 2-ÁN sok család kap PLUSZ PÉNZT A CSALÁDI PÓTLÉK MELLÉ! Összesen 295.000 forint plusz családi pénzről van szó!A legtöbben nem is számítottak rá, így nagyon fognak örülni!
Mindenegyben Blog - 2020. február 04. (kedd), 19:36

2020. MÁRCIUS 2-ÁN sok család kap PLUSZ PÉNZT A CSALÁDI PÓTLÉK MELLÉ! Összesen 295.000 forint plusz családi pénzről van szó!A legtöbben nem is számítottak rá, így nagyon fognak örülni! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 04

2020. MÁRCIUS 2-ÁN sok család kap PLUSZ PÉNZT A CSALÁDI PÓTLÉK MELLÉ! Összesen 295.000 forint plusz családi pénzről van szó!A legtöbben nem is számítottak rá, így nagyon fognak örülni!

MÁRCIUS 2-ÁN sok család kap PLUSZ PÉNZT A CSALÁDI PÓTLÉK MELLÉ! Összesen 295.000 forint plusz családi pénzről van szó!A legtöbben nem is számítottak rá, így nagyon fognak örülni! Mindenképpen tájékozódj, mert csak igénylésre adják – mutatjuk hol kell benyújtanod! >>>

Hirdetés
[ ]

Szomorú, de sajnos a jelenleg hatályos törvények alapján azok után a tanulók után, akik felsőoktatási intézményben tanulnak tovább, többé nem jár családi pótlék, még abban az esetben sem, ha 18 évnél fiatalabbak. Azonban mindenképpen fontos tudnia szülőknek, hogy , ha több eltartott gyermek van a családban, a családi pótlék megállapításakor figyelembe veszik a már egyetemista vagy főiskolás diákot is.

Így, ha a családban van egy 11, egy 13, illetve egy 20 éves eltartott tanuló, a családi pótlék csak a két fiatalkorú gyermek után jár, összege azonban a három vagy többgyermekes családoknak járó pótlék lesz.

EZ IS ÉRDEKELHET : Hoppácska, erről bizony sokan nem tudnak!!!! EZ a PLUSZ pénz JÁR a CSALÁDI PÓTLÉK MELLÉ!!!! Valószínűleg nem is számítottál rá, olvass bele, mert nagy meglepetést tartogathat!!!! ITT olvashatod el a teljes cikket!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés