Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
2019 nyári horoszkóp – Új munkahely, költözés, anyagi problémák, új szerelem, gyermekáldás, hazug barátok… Rád mi vár?
Mindenegyben Blog - 2019. június 01. (szombat), 09:13

2019 nyári horoszkóp – Új munkahely, költözés, anyagi problémák, új szerelem, gyermekáldás, hazug barátok… Rád mi vár? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 jún 01

A nyári időszak fantasztikus. Még ha az embernek sokat is kell dolgoznia, úgy érzi, hogy a hosszabb nappalokkal, pihenésre is több idő jut. Remek időszak utazásra, kikapcsolódásra, szabadban töltött programokra, fesztiválokra, barátokkal való közös főzésekre és még sorolhatnánk.

A nyarat mindenki úgy szeretné tölteni, hogy az évnek ezen 3 hónapjába minél több értékes, életre szóló élményt sűrítsen bele. Lássuk, hogy a szórakozás mellett milyen jelentős változásokra, eseményekre számíthatsz idén nyáron.

Kos-A szakmai karrieredben egy új időszak veszi kezdetét, új projektekkel. A legjobb, ha hasonszőrűekkel veszed körbe magad és egy olyan csapatot verbuválsz, amellyel remek eredményeket érhetsz el a nyár végéig.

Bika-Érzelmi átalakulás fogja érinteni a párkapcsolatodat. Sok új dolgot fogsz megtudni a párodról, a kérdés csak az, hogy ezzel mit kezdesz majd. Erősíteni vagy leépíteni fogod a vele való viszonyodat?

Ikrek-A társaság kedvelő Ikrek jobban teszi, ha a romantikus kapcsolatokkal csínján bánik ezen a nyáron. Ismerkedni természetesen lehet, de ne veszítsd el teljesen a józan ítélőképességedet, maradj meg a realitások talaján és úgy érezd jól magad.

Rák-A nyár a te évszakod, ekkor vagy a leginkább elemedben. Mondhatni minden sikerülni fog, amit a fejedbe veszel és bőven lesz erőd mindenhez. Csak tervezz magadnak valamit és úgy lesz.

Oroszlán-A legjobb időszak arra, hogy elengedd magad, kikapcsolódj és összegezd mindazt, ami az elmúlt évben történt. Ha ezzel megvagy, lefektethetsz új terveket, célokat a jövőre nézve. A nyár olyan lesz, mint egy második újév.

Szűz-Ideje lesz több időt szánnod a szeretteidre. Tölts el a családdal és a barátokkal több közös programot. Mindamellett néz körül az otthonodban, és ha van javítani, újítani való, akkor láss neki a jó időben.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés