Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
2 perce jött a hír! A híres magyar virológus, olyat mondott a koronavírus ellenni védőoltásról, hogy……Ha lesz ezek után, aki….
Mindenegyben Blog - 2020. december 05. (szombat), 08:18

2 perce jött a hír! A híres magyar virológus, olyat mondott a koronavírus ellenni védőoltásról, hogy……Ha lesz ezek után, aki…. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 05

2 perce jött a hír! A híres magyar virológus, olyat mondott a koronavírus ellenni védőoltásról, hogy……Ha lesz ezek után, aki….

Jakab Ferenc: azonnal beadatnám magamnak az oltást, a kínait és az oroszt is

Hirdetés
[ ]

A koronavírus ellen fejlesztett oltóanyagok biztonságosak lesznek, és csak általuk lehet legyőzni a mostani járványt – hangsúlyozta Jakab Ferenc virológus professzor, aki szerint a következő világjárványokat is állatról emberre terjedő kórokozók fogják előidézni, ezért a jövőben még nagyobb hangsúlyt kell fektetni ezek kutatására.írja a novekedes.hu.

Én lennék az első, aki lesátorozna az oltóközpont előtt, abszolút vakcinapárti vagyok – mondta a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpontjának víruslaborjának vezetője, amikor az MTA Tudomány ünnepe rendezvénysorozata keretében tartott előadását követően megkérezték: beoltatná-e magát a koronavírus-elleni vakcinával.

 Jakab Ferenc professzor hozzátette: a vakcinafejlesztések kellőképpen körültekintően zajlanak, ezért nem félne beadatni az orosz és a kínai oltóanyagot sem, mert mindegyik jól ismert és bevált technológiákkal készül.-írja a novekedes.hu.

A szerk…meglepődnénk ha ezek utén lenne, aki nem akarná beadatni az oltást….—-

Egész Európában, a szomszédos országokban és Magyarországon is exponenciálisan nő a fertőzöttek száma, egyre többen igényelnek kórházi ellátást. A járványt megállítani nem lehet, a cél a járvány lassítása és a kórházak teljesítőképességének védelme. Ezt szolgálják a veszélyhelyzettel kihirdetett újabb védelmi intézkedések. Továbbra is kérjük a magyar emberek együttműködését és fegyelmezettségét a szabályok betartásában!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés