Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
2 PERCE ÉRKEZETT: Súlyos baleset ! Közel 3 km-es a torlódás az autópályán
Mindenegyben Blog - 2021. július 29. (csütörtök), 08:21

2 PERCE ÉRKEZETT: Súlyos baleset ! Közel 3 km-es a torlódás az autópályán

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 29

2 PERCE ÉRKEZETT: Súlyos baleset ! Közel 3 km-es a torlódás az autópályán

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Hirdetés
[ ]

Az M7-es autópályán, a Balaton felé vezető oldalon, a Tárnok kihajtó után a 23-as km-nél baleset történt. Két személyautó karambolozott a belső sávban. Torlódásra, lassabb haladásra kell készülni.

Élénk a forgalom az M0-s autóút déli szektorán. Az M1-es autópálya felé, a Hárosi-Duna-hídon kiépített terelés előtt, az M51-es csomóponttól lelassul a haladás, 45-50 perces torlódásban kell araszolgatni. Az ellenkező irányban, az M5-ös autópálya felé a 7-es főúti felhajtótól, 15-20 perces menetidő-növekedéssel kell számolni. Sokan autóznak az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól telítettek a sávok.Az M0-s autóúton, a 2-es főúti kihajtótól a Megyeri hídon át a 11-es főúti körforgalomig kell lassulásra, torlódásra készülni.81-es főúton az M1-es autópálya csomópontjánál két személyautó ütközött össze. A 77-es km-nél a fél útpályát lezárták, a forgalom irányonként váltakozva halad.61-es főúton, Böhönye és Nagybajom között két személyautó ütközött össze. A 151-es km-nél útszűkület mellet helyszínel a rendőrség.Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán a 114-es km-nél, a Füzesabony csomópont lehajtóágát reggel 8-tól, déli 12-ig lezárják szalagkorlát javítás miatt.A 7-es főúton, Székesfehérvár határában, a 62-es km-nél kerékpáros alagutat építenek. A város felé csak egy sáv járható, az M7-es autópálya felé tartókat pedig helyben kiépített terelőútra irányítják.Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját:  http://www.police.hu

Kapcsolódó cikkünk
Újabb szörnyű baleset! Súlyos baleset ! Közel 7 km-es a torlódás, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés - mentés jelenleg is tart, a torlódás közel 7 kilométeres.

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. augusztus 26. 09:08

A közúti közlekedés...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés