Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
2 PERCE ÉRKEZETT A RENDKÍVÜLI HÍR MAGYAR PÉTERRŐL!
Mindenegyben Blog - 2024. július 11. (csütörtök)

2 PERCE ÉRKEZETT A RENDKÍVÜLI HÍR MAGYAR PÉTERRŐL!

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 11

Kijevben, a háború több tízezer ukrán áldozatának emlékfalánál.

Az első élő bejelentkezésünkre biztonsági okokból magyar idő szerint 11.00 óra körül kerül sor. Jelenleg orosz repülőgépek tartanak az ukrán légtér felé, légiriadó esetén a bejelentkezésünk csúszhat.

15 millió forint pénzbeli adomány és óriási mennyiségű orvosi felszerelés

Köszönjük a rengeteg önzetlen felajánlást! Pár óra alatt majd 15 millió forint pénzbeli adomány és óriási mennyiségű orvosi felszerelés, gyógyszer, higiéniai eszköz, tartós élelmiszer, baba-mama csomagok érkeztek felajánlásként a Medspot Alapítvány és a TISZA Párt kijevi és kárpátaljai humanitárius látogatásához.

Mindenkinek köszönjük a nehéz helyzetben lévő ukrán és magyar emberek nevében

Holnap hajnalban 3 kisbusszal, egy szállító járművel, a közönségkedvenc Ricsivel és két mentőautóval elindulunk Kijevbe. Várhatóan késő este érkezünk meg.

Csütörtök reggel ellátogatunk a lebombázott kórházba, majd oda, ahova a sérült gyereket szállították. Majd elindulunk vissza Kárpátaljára.

Csütörtök éjszaka érkezünk Ungvárra. Pénteken ott is és Beregszászon is találkozunk a magyar közösség tagjaival és egyházi vezetőkkel. Várhatóan pénteken este érkezünk haza.

A látogatás során nem találkozunk politikai vezetőkkel, csak civilekkel.

A tegnapi szörnyű orosz rakétatámadás a kijevi gyermekkórház ellen mindenkit megdöbbentett. Nincs háborúzó gyerek. Ők nem tehetnek semmiről. Még esélyük sem volt az életre.

Mi magyarok, politikai hovatartozástól függetlenül mind elutasítjuk az erőszakot és háborút. Szolidárisak vagyunk, a gyermekek egészsége és a biztonsága a legfontosabb számunkra.

Lassan tényleg Oroszország szintjére jut a rogáni propaganda gépezet és az egész kormány.

Hirdetés
[ ]

Először azzal hazudják tele a sajtót, hogy fiatalkorúakat zaklattam egy olyan szórakozóhelyen, ahova egyébként 18 év alattiak be sem tehetik a lábukat. Az sem érdekli őket, hogy egy jó hangulatú táncon kívül semmi nem történt az egyetemisták és köztem. A hölgyekkel nem is beszéltem érdemben. A propaganda név és arc nélküli tanúkkal felépít egy önmagának is ellentmondó mesét az apjukkal bulizó (sic), zaklatott lányokról.

Aztán most megfizetnek egy hölgyet, aki előad egy újabb mesét arról, hogy vele is erőszakoskodtam. Amiből megint egy szó sem igaz. Olyan mondatokat adnak a számba, amiket én soha senkinek nem írtam és mondtam. Egy nap után kiderült a hölgyről, hogy fideszes önkormányzati jelölt volt…

Közben hetek óta azzal fenyegetnek, hogy kompromittáló fényképeket hoznak nyilvánosságra, nem csak rólam, hanem a volt barátnőmről. Többek között olyan - egyébként vállalható - régi fotókat, amiket én soha senkinek nem küldtem el és ráadásul már hónapokkal ezelőtt töröltem a telefonomról. Ebből egyértelműen következik, hogy a titkosszolgálat segítségével korábban is feltörték a telefonomat és mindenféle bírói engedély nélkül arról adatokat tulajdonítottak el. Tegnap már az egyik, orosz propagandát népszerűsítő Rogán troll nyilvánosságra is hozott egy ilyen fotót (ami egyébként egy konditeremben készült). És hogy mi lehet a következő lépés? Újabb, valódi és hamis (mesterséges intelligenciával módosított) képekkel próbálnak majd lejáratni, sőt, ha igazán profik, akkor úgynevezett ‘deep fake’ videókat fognak kreálni rólam.

A volt feleségem felhasználásával indított első aljas támadást a sikeres március 15-i demonstrációnk idejére időzítették. A következő hazugságcunamit az őket is meglepő, elképesztő választási eredményünk utánra. Most pedig itt a harmadik, amikor épp úton vagyunk Kijevbe a magyar emberek adományaival az orosz rakétákkal megtámadott ukrán gyerekekhez.

Rogán Antal, mi a haditerv következő pontja? Azokat a fotókat is nyilvánosságra hozzátok, amiken a gyerekeim fürdenek? Gyerekgyilkosnak fogtok beállítani? Ahhoz is szereztek hamis tanúkat?

Hirdetés

Gulyás Gergő, ha ez sem válik be, akkor börtönbe küldtök? Komolyan megteszed ezt a gyermekeimmel, akik közül az egyik a keresztfiad? Pontosan tudod, hogy én soha, egyikőtök magánéletével sem foglalkoztam, hogy csak politikai kritikát fogalmaztunk meg a kormány döntéseivel kapcsolatban. Miért féltek a szakmai, politikai kritikákra válaszolni? Miért személyében akarjátok tönkretenni a politikai versenytársatokat? Hogy adhatod te ehhez a neved?

Mindenközben egyetlen egy szakmai, politikai, jogi kritikákra sem válaszoltok sem a kampányban, sem azóta. Semmi más fegyveretek nincs, mint aljas, hazug bűncselekményekkel lejáratni a politikai ellenfeleteket. Pont, mint Oroszországban.

És természetesen továbbra sem adja meg a lehetőséget sem a ‘köz’média, sem a kormánypropaganda többi ága, hogy a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjeként, élő adásban reagálhassak az aljas lejárató kampány hazugságaira.

A Fidesz korábban pont azért módosította a vonatkozó jogszabályokat, hogy semmilyen érdemi lehetőség ne legyen még a legképtelenebb hazugságok kapcsán sem érdemi jogi elégtételt követelni. Állíthatják rólad, hogy háborúpárti vagy, hogy egy szexragadozó vagy, hogy bűncselekményeket követtél el, semmilyen lehetőséged nem maradt, az egyszerű cáfolaton kívül. Pont mint Oroszországban.

Pártállástól függetlenül az a kérésem minden jóérzésű magyar ember felé, hogy ne higgyenek el egyetlen szót se a minden erkölcsi határt átlépő maffia hazugságaiból.

Készüljetek, legkésőbb 650 nap múlva leváltjuk ezt a korrupt, velejéig romlott hatalmat és minden lehetséges módon elszámoltatjuk őket!

A magánéletemmel kapcsolatos hazugságokra a továbbiakban nem reagálok. És a magam részéről továbbra sem fogok foglalkozni a fideszes politikusok magánéletével. Minden erőmmel a hazánk előtt tornyosuló problémák és feladatok megoldására koncentrálok.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés