Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1perce érkezett! – Tragikus hírt kaptunk – Gyászba borult az egész VILÁG !hatalmas név távozott közülünk!
Mindenegyben Blog - 2024. október 14. (hétfő), 05:39

1perce érkezett! – Tragikus hírt kaptunk – Gyászba borult az egész VILÁG !hatalmas név távozott közülünk!

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 14

Tragikus hír: 38 éves korában elhunyt a népszerű DJ, Jackmaster

Gyertyák lobognak szerte a világon, ahogy rajongók és zenésztársak egyaránt gyászolják a népszerű skót DJ-t, Jackmastert. Jack Revill, akit világszerte ismertek a szítiszta energiájéról és egyedi stílusú mixeiről, október 12-én hunyt el egy baleset során szerzett fejsérülés okozta komplikációk miatt. A tragédia Ibizán történt, és Jack szerettei és rajongói mélyen megrendülve fogadták a hírt.

A család hivatalos közleményt adott ki, melyben arra kértek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket ebben az elképesztően nehéz időszakban. A közleményben külön köszönetet mondtak a barátok, kollégák és rajongók által nyújtott támogatásért, amely sokat jelent számukra. "A családja – Kate, Sean és Johnny – teljesen összetört. Mélyen meghatódva a barátok, kollégák és rajongók támogatásától, azt kérik, mindenki tartsák tiszteletben a magánéletüket, amíg átvészelik a pusztító veszteséget"– olvasható Jack Instagram-oldalán.

Jack Revill Glasgow-ban született 1986. január 11-én, és már egészen fiatal korában kiderült, hogy a zene áll élete középpontjában. Már tizenhét évesen elindította DJ karrierjét, miután egy ideig lemezboltban dolgozott és szenvedélyesen tanulmányozta a zenét. Innen indult az a zenei utazás, amely során az elektronikus zene világának egyik legnagyobb neve lett. A Jackmaster művésznevet is ekkor vette fel, ami azóta összeforrt a minőségi, egyedi DJ-szettekkel.

Jack Revill a Numbers lemezkiadó egyik társalapítója is volt, amely jelentősen hozzájárult az elektronikus zenei színtér fejlődéséhez, és olyan platformot biztosított, ahol fiatal tehetségek is bemutatkozhattak. Az általa szervezett bulik, az általa kevert zenék és fellépései inspirálták a következő DJ-generációkat és szórakoztató tömegeket világszerte.

Karrierje során Jackmaster több száz buliban játszott, a legnagyobb fesztiválok és klubok állandó fellépője volt. Zenei stílusát az eklektikus mixelés jellemezte, nem ragadt le egyetlen műfajnál sem, hanem folyamatosan kísérletezett, és átlépte a határokat. Ez tette őt igazán különlegessé, és ezért szerették oly sokan szerte a világon.

A zeneipar neves szereplői, barátok és rajongók is szóltak Jackmaster elvesztéséről. Az elektronikus zene színtéről sokan emlékeztek meg róla, köztük olyanok is, akiket inspirált és akikkel együtt dolgozott az évek során. A világhírű DJ, Carl Cox is osztozott a gyászban, és megemlítette Jack hatalmas tehetségét és kedves személyiségét.

Jack Revill elvesztése hatalmas űrt hagyott maga után az elektronikus zenei közösségben, és sokan emlékeznek majd rá nemcsak mint kiemelkedő DJ-re, hanem mint nagyszerű emberre is. Ahogy családja is megfogalmazta, élete és művészete tovább fog élni azokban, akiket inspirált, és a zenében, amelyet hagyott maga után.

Hirdetés

Nyugodjon békében, Jackmaster.

Kapcsolódó cikkünk
Most érkezett! – Tragikus hírt kaptunk – tegnap éjszaka örökre lehunyta szemét… Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk!

Szomorú veszteség érte a magyar kosárlabdázás világát: életének 56. évében elhunyt Králik Judit, a DVTK egykori...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés