Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5kilométeres!
Mindenegyben Blog - 2023. augusztus 23. (szerda), 17:10

1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5kilométeres!

Hirdetés
Hirdetés
2023 aug 23
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. augusztus 23. 16:55

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M5-ös autópályán Röszke felé, Ócsa térségében a 28-as km-nél munkavégzés miatt egy sávot lezártak, torlódik a forgalom.Az M7-es autópályán, Letenye felé Székesfehérvár térségében a 62-es km-nél baleset történt. A forgalom csak a belső sávon halad, több km-es a torlódás.

FOTÓ-CÍMLAPFOTÓ:ILLSUZTRÁCIÓ 

A 2-es főúton, Hont térségében egy műszaki hibás kamion foglalja el az út mindkét oldalát. A 78-as km-nél helyben, egy parkolón keresztül lehet kerülni.62-es főúton, Székesfehérvár határában, az M7-es autópálya csomópont közelében a 42-es km-nél, a korábban kiégett kamiont elvitték, a sérült útburkolat miatt félpályás jelzőlámpás irányítást vezettek be. Az M80-as autóutat burkolatjavítás miatt több napra lezárták a 166-os Körmend-nyugat valamint a 171-es Csákánydoroszló csomópontok között. Kerülni a párhuzamosan futó 8-as főúton lehet.Az országos közúthálózaton napközben sokfelé dolgoznak az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba!A magyar-szlovák határszakaszon Neszmély és Dunaradvány között a komp nem közlekedik.Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

Kapcsolódó cikkünk
1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 7km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 7kilométeres!

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. szeptember 10. 07:13

A közúti közlekedés...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés