Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 10 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10kilométeres!
Mindenegyben Blog - 2023. július 29. (szombat), 08:18

1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 10 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10kilométeres!

Hirdetés
Hirdetés
2023 júl 29
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. július 29. 08:08

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, Hegyeshalom térségében baleset történt. A 168-as km-nél a belső sávot lezárták.

Arrébb, a Lébény és Győr közötti szakaszon, a 129-es km-nél, a fix terelés előtt torlódik a forgalom a Budapest felé vezető oldalon. Aki teheti, az az 1-es főúton kerülhet.

A 22-es főúton, Őrhalom térségében két személyautó ütközött össze. A 29-es km-nél a helyszínelés idejére az egész utat lezárták. 

Hirdetés
[ ]

A 44-es főúton, Kecskemét közelében csomópont építési munkák miatt a 8-as km-nél a fél útpályát lezárták. Az erős forgalom miatt napközben gyakran alakul ki torlódás, főleg a belváros felé.

Az M3-as autópályán, Kál térségében, a 97-es és a 104-es km között, valamint a mezőkövesdi szakaszon, a 123-as és a 129-es km között tart még a burkolatfelújítás. Ahogyan az lenni szokott, életbe lépett a hétvégi forgalmi rend, így Vásárosnamény irányába egy sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján autózhatnak, Budapest felé pedig továbbra is két sáv járható.A hagyományos „Művészetek Völgye Fesztivál” a hónap végéig tart. Emiatt a 77-es főúton Kapolcs és Vigántpetend átkelési szakaszán, erős jármű és gyalogosforgalomra lehet számítani. Ezen kívül, a 7,5 tonna össztömeg feletti tehergépjárműveket a Pula – Nyírád - Zalahaláp- Tapolca útvonalra terelik el!További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

fotók:illusztráció! 

Kapcsolódó cikkünk
1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 7km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 7kilométeres!

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. szeptember 10. 07:13

A közúti közlekedés...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés