Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres!
Mindenegyben Blog - 2023. július 02. (vasárnap), 12:51

1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres!

Hirdetés
Hirdetés
2023 júl 02
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. július 02. 12:23

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M1-es autópályán, Börcs térségében a 135-ös km-nél lévő átterelt szakaszon baleset történt, mindkét irány forgalmában torlódás alakult ki.Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya felé, Diósd térségében a 8-as km-nél a burkolatot javítják, csak a külső sáv járható, torlódik a forgalom.A 44-es főúton, Kecskemét közelében csomópont építési munkák miatt az 5-ös km-nél, illetve 8-as km-nél félpályán halad a forgalom.A kamiontilalom ma este 10 óráig van érvényben. A külföldről hazatérő nehéz tehergépjárművek az államhatártól a magyarországi telephelyig vagy az első lerakóhelyig „elgurulhatnak” júliusban és augusztusban a kamionstop ideje alatt is, azonban nem vehetik igénybe  a kormányrendelet 3. mellékletében felsorolt útszakaszokat.A magyar-szlovák határszakaszon, a Dunán Neszmély és Dunaradvány (Radvan nad Dunabajom) között mától egy új kompátkelőt adtak át a forgalomnak. A komp 3,5 tonna össztömegig és díjmentesen használható!Az országos közúthálózaton, napközben sokfelé dolgoznak folyamatosan az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál, fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá, figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba!További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

Kapcsolódó cikkünk
1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 7km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 7kilométeres!

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. szeptember 10. 07:13

A közúti közlekedés...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés